//MPower napísal:Futy čo ti jebe :) aby ti sami od seba vymenili prevodovku len tak, tak to klobúk dolu. By som im osobne prinesol veľkú bonboniéru a kvalitnú fľašu lebo toto bol asi unikátny prípad 1 s milión

kolegovi tiez menili na 4ke prevodovku, bol na prezuvani pneu v DE a technik mu hovori ze tusim vam ide tazsie jednotka a dvojka doneste to o dva tyzdne, bum nova prevodovka
a k tej kvalite bmw, neni to take tragicke, tragicke je ked si kupis sportove brzdy, adaptivny podvozok, natacanie zadnej napravy, alebo daku inu chutovku ktora nie je dostatocne dlho na trhu
co som pocul tak mnoho aut so sportovymi bzrdami maju problem vid moje po 8000km nove brzdy po dalsich 8000km problem, ktory je podla nich opat s brzdami, je to podla mna tym ze ked si pozries este e92 m3 mala jednopiestik zatial co nove modely maju 4piestik uz aj bezne auta a zrejme to nemaju vychytane, vraj tam neni dost miesta a usadza sa tam spina atd co potom vychyluje platnicky -> toto sa tyka aj emiek
s tym natacanim zadnej napravy som neraz pocul problemy, a teda ocividne aj blesk mal nieco na naprave resp tlmicoch, dalsia chutovka su tie hlinikove komponenty na m napravach, kde vraj loziska stoja za hovno na nete mas kopu m2/3/4/5/6 co im pukaju napravy pri 8000km
KÓDOVANIE F a G modelov v BA
Diagnostika a reset servisnych intervalov BMW Motorrad 2017+
U11 plugin
G02 BMW X4
EXG31 BMW 5 tourig
EXBMW S1000r dynamic+sport paket
EXF48 BMW X1 xdrive
EXF15 BMW X5 xdrive
EXF22
BMW M235i M-performance EX PRÍBEH review str.45
F10 BMW 520d Mpaket
EX PRÍBEHE92 BMW