... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 20
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
PavelKedro
Autor témy
Auto: Renault :))))
Kraj: Trnavský

Re: [E65 735i] menšié upravy na mojom drobcovi

Piatok, 27. Augusta 2010, 20:12

ano ano to je presne ta umyvárka :D máš dorbrý postreh veru :shock: najlepšia široko ďaleko ale normálne to umývaju v boxe len on si necháva vonku :D

http://www.youtube.com/watch?v=H-P3_H9YaIg

El_Scorpio
Auto: Ford Mondeo 2.0i
Kraj: Bratislavský

Sobota, 28. Augusta 2010, 12:05

Ahoj. Všimol som si, že na tomto fóre sú buď všetci mierne zaslepení, alebo prehnane slušní, lebo každé auto sa len vychváli. Ja mám skôr rád triezvy pohľad a konštruktívnu kritiku (ktorá môže viac pomôcť než bezduché ódy). Pochvala je fajn vec, ale len v prípade ak je od človeka ktorý nimi nemrhá a za niečo, čo si pochvalu naozaj zaslúži. Takže ja ťa chválim za to, že vieš dať autá opäť to pojazdného stavu, že sa snažíš vyhýbať rôznym bastilkám a dáš si na opravách záležať. Je to fajn vec, hlavne u mladého človeka, ktorý väčšinou autá prdzi a robí z nich niečo čo nie sú (z 66 kW Octavie oblepenú formulu a pod.)

Bohužiaľ, aj ty "trpíš" pár chorobami - tie fólie a čierne kolesá. Každý máme iný vkus, ale čierne kolesá sa mi nepáčia na žiadnom aute, vyzerá to dosť hrozne (aj na tej 3er). Keď mám ohodnotiť tú E39, tak strašne tam vynikali tie žlté angels eyes, úplne rušili kontrast so svetlými smerovkami aj autom ako celkom. Ďalšia typická choroba majiteľov obyčajných BMW, na ktorú som už pomaly alergický... Prečo si každý musíte dávať na auto, všade kde sa dá ///M??? Neviem či sa snažíš spraviť z auta niečo čím nie je, alebo či chceš len upútať okolie, alebo sa proste hanbíš za svoje auto, že je to "len" 525i. Je to slušný motor na obyčajné dynamické jazdenie, netreba sa zaň hanbiť. Ale dávať si na BMW ///M logá je predľa mňa rovnako trápne, ako keď si TDI-čkári idú meniť písmenká za červené, aby to vyzeralo že akože majú o pár kW viac. Sám uznáš, že je to na smiech. Toto je to isté. Najväčšia bomba je, keď si tam niekto prilepí ///M a ešte aj nechá originál motorizáciu. Takto som videl jednu 316i a tiež 524td.
Kolesá čo si na E39 vymenil sú naozaj pekné, oveľa krajšie ako tie s ktorými si ju kúpil. Ibaže... Kúpiš si pekné disky, máš vcelku slušné auto a obuješ to na Nexen??? Dosť veľa majiteľov baworákov robí podobnú hlúposť... Kupujú čo najväčšie disky a potom nemajú na kvalitnú gumu, tak tam hodia niečo z najlacnejších. Ono je aj tá guma dosť drahá, ale keby nevymýšlaš a dáš si tam R16 tak kľudne obuješ Pirelli alebo Continental. A máš pritom lepší komfrot a 3x kvalitnejšie jazdné vlastnosti. Treba si uvedomiť, že pneumatika je to jediné čo ťa drží na ceste. Vedľa mňa má chlapík veľmi peknú E39... Nové, naleštené zliatinové disky, R18 (design sa mi síce nepáči, ale budiž). A hádaj aké má obutie? Nie, nie... Nankang!!! Tak veru, obúvajte si keketiny keď sa chcete zabiť. Posledná vec k E39, škoda že si nepofotil interiér.
To u E65 je ten interiér už zachytený a ako píšu súkmeňovci - veľmi pekný a určite pohodlný. Síce osobne preferujem svetlý, ale je pekný. Hlavne to drevo tam pasuje. Výbava super, len dúfam (alebo ti prajem) že moc nebude štrajkovať elektrika. E65 je pre mňa auto mimo misu... 7er mám rád, ale skončilo to u E38. To je krása, tento Banglov počin už nemusím. Niekto vraví že sa to ocení vekom ako u Fiata Coupé, ale ja si stále neviem zvyknúť. A Coupé je stále pre mňa šeredné.
Na záver. Nedávaj tam čierne disky, nehodí sa to k takej limuzíne a ani ho neznižuj. A tobôž sa vyhni R21!! To ti úplne zruší komfort, uvedom si v akej krajine žiješ a aké máme cesty. A aké sú ceny pneumatík... To vieš, ubrzdiť 2-tonovú E65 na mokrej ceste s 21-palcovými kolesami... Tam sa ti zvodidlá budú približovať dosť rýchlo na Nexenoch a podobných ázijských počinoch. Naštastie ale tuším takéto rozmery šitný výrobcovia ani neprodukujú.

Dúfam že s autom zažiješ príjemné chvíľe pohody a luxusu, bez nehody.
“Nothing will make a driver more faithful to a car than a car that is faithful to it's driver."
Obrázok

Romeo
Auto: BYD
Kraj: Košický

Sobota, 28. Augusta 2010, 15:34

El_Scorpio napísal:
Ahoj. Všimol som si, že na tomto fóre sú buď všetci mierne zaslepení, alebo prehnane slušní, lebo každé auto sa len vychváli. Ja mám skôr rád triezvy pohľad a konštruktívnu kritiku (ktorá môže viac pomôcť než bezduché ódy). Pochvala je fajn vec, ale len v prípade ak je od človeka ktorý nimi nemrhá a za niečo, čo si pochvalu naozaj zaslúži. Takže ja ťa chválim za to, že vieš dať autá opäť to pojazdného stavu, že sa snažíš vyhýbať rôznym bastilkám a dáš si na opravách záležať. Je to fajn vec, hlavne u mladého človeka, ktorý väčšinou autá prdzi a robí z nich niečo čo nie sú (z 66 kW Octavie oblepenú formulu a pod.)

Bohužiaľ, aj ty "trpíš" pár chorobami - tie fólie a čierne kolesá. Každý máme iný vkus, ale čierne kolesá sa mi nepáčia na žiadnom aute, vyzerá to dosť hrozne (aj na tej 3er). Keď mám ohodnotiť tú E39, tak strašne tam vynikali tie žlté angels eyes, úplne rušili kontrast so svetlými smerovkami aj autom ako celkom. Ďalšia typická choroba majiteľov obyčajných BMW, na ktorú som už pomaly alergický... Prečo si každý musíte dávať na auto, všade kde sa dá ///M??? Neviem či sa snažíš spraviť z auta niečo čím nie je, alebo či chceš len upútať okolie, alebo sa proste hanbíš za svoje auto, že je to "len" 525i. Je to slušný motor na obyčajné dynamické jazdenie, netreba sa zaň hanbiť. Ale dávať si na BMW ///M logá je predľa mňa rovnako trápne, ako keď si TDI-čkári idú meniť písmenká za červené, aby to vyzeralo že akože majú o pár kW viac. Sám uznáš, že je to na smiech. Toto je to isté. Najväčšia bomba je, keď si tam niekto prilepí ///M a ešte aj nechá originál motorizáciu. Takto som videl jednu 316i a tiež 524td.
Kolesá čo si na E39 vymenil sú naozaj pekné, oveľa krajšie ako tie s ktorými si ju kúpil. Ibaže... Kúpiš si pekné disky, máš vcelku slušné auto a obuješ to na Nexen??? Dosť veľa majiteľov baworákov robí podobnú hlúposť... Kupujú čo najväčšie disky a potom nemajú na kvalitnú gumu, tak tam hodia niečo z najlacnejších. Ono je aj tá guma dosť drahá, ale keby nevymýšlaš a dáš si tam R16 tak kľudne obuješ Pirelli alebo Continental. A máš pritom lepší komfrot a 3x kvalitnejšie jazdné vlastnosti. Treba si uvedomiť, že pneumatika je to jediné čo ťa drží na ceste. Vedľa mňa má chlapík veľmi peknú E39... Nové, naleštené zliatinové disky, R18 (design sa mi síce nepáči, ale budiž). A hádaj aké má obutie? Nie, nie... Nankang!!! Tak veru, obúvajte si keketiny keď sa chcete zabiť. Posledná vec k E39, škoda že si nepofotil interiér.
To u E65 je ten interiér už zachytený a ako píšu súkmeňovci - veľmi pekný a určite pohodlný. Síce osobne preferujem svetlý, ale je pekný. Hlavne to drevo tam pasuje. Výbava super, len dúfam (alebo ti prajem) že moc nebude štrajkovať elektrika. E65 je pre mňa auto mimo misu... 7er mám rád, ale skončilo to u E38. To je krása, tento Banglov počin už nemusím. Niekto vraví že sa to ocení vekom ako u Fiata Coupé, ale ja si stále neviem zvyknúť. A Coupé je stále pre mňa šeredné.
Na záver. Nedávaj tam čierne disky, nehodí sa to k takej limuzíne a ani ho neznižuj. A tobôž sa vyhni R21!! To ti úplne zruší komfort, uvedom si v akej krajine žiješ a aké máme cesty. A aké sú ceny pneumatík... To vieš, ubrzdiť 2-tonovú E65 na mokrej ceste s 21-palcovými kolesami... Tam sa ti zvodidlá budú približovať dosť rýchlo na Nexenoch a podobných ázijských počinoch. Naštastie ale tuším takéto rozmery šitný výrobcovia ani neprodukujú.

Dúfam že s autom zažiješ príjemné chvíľe pohody a luxusu, bez nehody.

Uhm , teraz som ťa asi nepochopil , sme zaslepení len preto že sa nám páčia fólie a čierne kolesá ? Je to vec vkusu si myslím ;)

Detto R21, kebyže mam moznost kupit za vyhodnu cenu 21 na svoju sedmicu idem do toho, samozrejme zalezi kde Pavel jazdí... kebyze v meste tak sa nato vyjebem asi taktiez...
No a ku gumám súhlasim s tebou, radsej uz priplatit, ( btw, nankang az take spatne neni za sucha ;) )
Klub netvoria autá, ale ľudia.

BMWklub.sk /// Vsetko o vaších komplexoch.

VW Golf MK4 biturbo, ///W Power Chiptuning na 386 PS.

El_Scorpio

Sobota, 28. Augusta 2010, 17:21

Neviem či je to zaslepenosť, alebo niečo iné ale keď si pozriem hociaké auto, či už normálne alebo tuzerský počin tak každé jedno je okomentované ako super, krásne, nádhrené, úžasné, zachovalé atď. atď.
Vkus má každý iný, niekomu sa páči to, niekomu ono ako to teda že nikto nenapíše nejakú konškturívnku kritiku? Pri každom aute sa niečo nájde...
A 21-palcové kolesá na 7er na Slovensku nepatria. Už R19 je dobrý masochizmus. Treba brať aj praktickú stránku nielen ako to bude vyzerať. Nankang nie je dobrý v ničom, na BMW rozhodne nie! Sú to dynamické vozy, na ktorých málokto jazdí pomaly. Aj na 318i to zvádza k rýchlosti, už len preto že je to BMW a človeku je jedno že má pod kapotou "obyčajný" štvorvalec. A vtedy je guma to najdôležitejšie. Potrebuješ aby držala na ceste, aby dobre brzdila, odolávala aquaplaningu a všetko ostané. Taká čínska Kenda má oproti Continentalu PremiumContact o 26 metrov dlhšiu brzdnú dráhu!!! A to isté platí aj o "lepších" čínskych výrobcoch, napr. Wanli. Keď som kupoval auto, vpredu boli obuté tieto gumy. Síce by sezónu vydržali, hned som objednával nové Dunlopy SportMaxx, ktoré sú asi 2x drahšie. Gumy nie sú lacná záležitosť, ale kto chce mať prémiové auto, musí sa oň prémiovo starať. A je jedno, že to auto má už 10 rokov.
“Nothing will make a driver more faithful to a car than a car that is faithful to it's driver."
Obrázok

Lopo
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 30. Augusta 2010, 08:13

Romeo napísal:
Je to vec vkusu si myslím ;)

to je predsa aj ta oblepena TDI RSa

to El_scorpio:
ano, toto je BMW forum, takze aj podla mojho nazoru by sa nemali podporovat rozne tuzingy (za co povazujem aj lepenie Mloga na neM modely napriek tomu, ze mi tu niektori zacnu hovorit, ze to je akoze Mpaket), ale tak, ako tu niekto ma aj napisane v podpise, forum tvoria ludia, nie auta, takze ak je aj medzi clenmi fora viac priaznivcov tuzingu nez origo stavu, tak bohuzial, musime sa bud prisposobit, pomaly menit ostatnych alebo urobit prevrat :D
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Pondelok, 30. Augusta 2010, 09:38

Viezol som sa na sedmicke e65 co mala 21 kolesa. Pohodlnejsiu jazdu som na ziadnom inom aute este nezazil. Pravda je ze s 19 to porovnat neviem. Co sa tyka znizenia na sedmu , urcite nie. Tu po martine chodi jedna sedma v uplnom tuzingu , znizena, oplastovana a s kridlom. Vzdy sa naseriem ked to auto vidim a najradsej by som tomu co to spravil ruky polamal

limon4
Auto: e92 330i

Pondelok, 30. Augusta 2010, 14:26

Dúfam že s autom zažiješ príjemné chvíľe pohody a luxusu, bez nehody.[/quote]

kamarat...... ty asi pijes vela ženšenoveho čaju....

zapamataj si iba jedno.. kazdemu sa paci nieco ine ..

este jedna otazka.. uz si sa niekedy vozil na sedme co mala "21" ?!?
ale nemam na mysli e38.. napr..nieco taketo..
Prílohy
DSC_0495h.jpg
e92 330i
e90 330i EX
e46 330d EX

limon4
Auto: e92 330i

Pondelok, 30. Augusta 2010, 14:36

R0nnIe napísal:
Viezol som sa na sedmicke e65 co mala 21 kolesa. Pohodlnejsiu jazdu som na ziadnom inom aute este nezazil. Pravda je ze s 19 to porovnat neviem. Co sa tyka znizenia na sedmu , urcite nie. Tu po martine chodi jedna sedma v uplnom tuzingu , znizena, oplastovana a s kridlom. Vzdy sa naseriem ked to auto vidim a najradsej by som tomu co to spravil ruky polamal

mam podobny nazor ako ty... tiez som sa vozil na sedme na 21 a poviem ti,ze ked som mal na 3er "18" runflat bolo to neporovnatelne tvrdsie a komfort nikde...( tie "21" boli tier run flat.. aby bolo jasne..) bolo tam komfortu az az...
e92 330i
e90 330i EX
e46 330d EX

atc
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 30. Augusta 2010, 14:47

Rozdiel v komforte madzi 19" a 21" diskamy nieje takmer ziadny :wink: ,ci uz na e65 alebo e38 :smile: .No a 18 nedajboze 17ky kanaldekly na e65 =P~ paneboze cisty grc a vzhlad elektricky :!: Kurva ked som ich na aute nikdy nemal tak drzim hubu a nebudem tu vypisovat ze ich nechcem lebo sa na nich neda jazdit :-#

JuM8o
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 30. Augusta 2010, 15:10

Neviem co tu vymyslate s novymi kolami, pozrite sa natu sedmu podla mna jej to sekne a je sexi :wink:
Zapamätaj si, že keď padneš na hubu, aj to je smerom dopredu.

kouBaMW
Auto: pár rezavých ešusů
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 30. Augusta 2010, 16:01

cerne kola na 7er nic moc
http://auto.bazos.cz/inzerat/7003680/BMW-735i-e65.php

vic fotek je v klubovkach na e30 foru, ma je tam Radek_750iA, ale musis byt regly :D

Inscene
Auto: beamer

Pondelok, 30. Augusta 2010, 17:43

mne sa toto nahodou velmi paci...
Obrázok

k tomu mudrlatovi ..isto si sa neviezol ani na 19 ani na 21.. mam 19 na e46 a je to v pohode..kto neveri nech sa odvezie ...

21 na 7er je sex :) dobre to vyzera a dobre sa na tom aj jazdi ..

k tym nankang ..su to v pohode gumy za dobru cenu ... jazdil som na tom chvilu
e46 330i
e28 544i

El_Scorpio

Pondelok, 30. Augusta 2010, 20:32

7er F01 má jeden náš obchodný partner vo firme, niekoľkokrát som sa viezol ako spolujazdec. Nakoľko sme jazdili viac-menej po meste komfort bol primeraný. Na bežné jazdenie si to ale neviem predstaviť. A jazdil som na R19, a nič moc teda. Nízkoprofilové gumy + slovenské cesty...

Inscene, keď sú pre teba Nankang v poriadku pneumatiky na BMW, tak si nemáme čo povedať. Typický Slovák, šetriť kde sa dá.
Obrázok

Inscene
Auto: beamer

Pondelok, 30. Augusta 2010, 22:38

245/45 a 275/40 je podla teba nizkoprofilova guma ? ta guma je vyssia ako ma 3er 16ky ...cize zas trepes...asi ta tvoja 525i co mas ma potom vankuse namiesto podvozku a levituje..

typicky slovak?? to uz chyba ze som kupil bmw 330i ktore zere deti pri ceste ma kurwa vysoku poistku a na servise sa nedoplatim...

teraz mam michelin ps2 gumy a lutujem ze ich mam lebo jedna stoji 300kus a miznu ti pred ocami..neviem ci ty si taky pan aby si si kupoval kazdych 15tis km nove pneu za 1000eur sadu...potom by si sa nevozil v e34...a ked si taky sef prosim odfot ake mas pneumatiky ty!!
e46 330i
e28 544i

El_Scorpio

Utorok, 31. Augusta 2010, 04:18

Dunlop SP Sport Maxx, bežná cena za kus 120-130 €, v akciách 105-110 €. Tak ľutuj, že máš Michelliny a daj si Nankang, Wanli a Goodway, potom raz uvidíš. Keď nemáš na to aby si si servisoval BMW, na čo si si ho kupoval? Len bol by som rád keby sa vyjadrí sám majiteľ, jemu som to písal. Nie tu hneď typickí slovenský človek - začne hustiť a urážať, bez pádnych argumentov a žiadna diskusia na úrovni. Môj príspevok mal hlavu aj pätu, napísal som čo a prečo. Nakoľko len slepo nechválim tak hneď som označený za nepriateľa štátu. O čom to tu potom je? Koľko máte rokov, 19 - 21?
Obrázok
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 20

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných