nové kolesiská už sú doma R19 M5, fungel nové pneu k tomu teraz váham či ich šupnem na čierno pololesklo alebo ich nechám strieborné mám totiž čierne ladvinky a tmavé folie v predu aj v zadu myslím že čiernota by mi neuškodila. vedel by mi ich niekto upravit na čierne vo photoshope ?? dakujem
Prílohy
m166oncar.jpg (185.29 KiB) 1038 zobrazení
Naposledy upravil/-a PavelKedro v Pondelok, 18. Apríla 2011, 11:49, upravené celkom 1 krát.
Zdravim ta, chcem ti pochvalit,moc pekne stroje-vidno ze mas cit pre detaily,idem ta touto cestou poprosit mam Bavor 530d 2002 v M-pakete a tiez by som rad vycistil predne svetla-nemam ich zle ale chcelo by to ...aby to bolo tip top vies mi v tomto poradit? aku pastu zvolit alebo ci rucne ,ci lesticka?....dakujem ti vopred za radu
odfot kolesa tvoje co mas doma :)) fotky na nete tych je dost , aby sa aj dalo poradit ci striekat , podla toho ako vypadaju , ci su v dobrom stave atd :)
su to repliky ci original, ak original ako ich chces dostat na auto? podlozky alebo frezou?
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
ako ich tam dostanem ? frézou nie, ale sústruhom určite stredovú dieru mám teraz 72 no dávam ich sústružit na 74,1 mm a potom ako riť na šerbel et sedí. Mám to zmáknuté už som to nie raz dával robit kola z e60 na e39
sorac, zmylil som si nastroj, ale princip ten isty
robil si na nej len svetla alebo si robil aj tie sedacky? planujem totiz sportove (aspon vodicovu) sedacky, v lepsom pripade aj elektricke
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov