tak a je to tady

stage 1 hotofka.. dnes dorazil zadny difuzor z nemecka, tak mi to samozrejme nedalo a hned som to tam nadrbal
co sa tyka kvality, tak ten plast je este hrubsi jak original co som dal dolu, jediny mensi problem bol, ze to bolo cele tak o 2-3 mm uzsie jak seriovy difuzor, takze ked som jednu stranu nacvakol, druhu som musel potiahnut aby sa to nacvaklo, a ta prva strana sa vycvakla potom

ale nejak som to tam dopasoval natiahol, zospodu to pasovalo vsetko, takze to tam hadam bude drzat dobre ked si to sadne.. pri tejto prilezitosti som strekol aj koncovky vyfuku do ciernej teploodolnej farby, ktoru mam na 6ke a nemam problem, a ked to bude drzat, co by malo, tak som usetril 80€

no a vysledok je uplne popici, velmi velmi sa mi to lubi jak to cele vyzera, a neviem sa teraz dockat tych ostatnych veci
crumar ale pisal ze pondelok utorok by mali prist, takze do stredy by som to mal mat doma :-O
inak nahodou, niekto lakosa co by mi vedel lipko do ciernej lesklej nalakovat a namontovat nepozna? tuto v okoli, SA, NZ, NR..
nejake fotky.. auto je zase zajebane, tak to si nevsimajte