serusky :-)
tak sa zdoverim troska no, taketo cisielko nam vybehlo v patek.. odvtedy je tam uz dalsich 700km :-) cize lubim to velmi

9 tyzdnov cca a 10 000km
autu veru nemozem absolutne nic vytknut (bodaj by aj, sak je nove

), jazdi sa s tym paradne, zatial som ale stale nemal kde vyskusat nejake tie zakruty.. jazdim casto taky makov, ale furt je tam sneh

a na zimakoch sa mi velmi ani nechce nic take riesit.. sak nepamatam kedy bolo naposledy nad nulou dpc.
a uz sa asi mozem aj fundovane vyjadrit k spotrebe

z mojej strany velka spokojnost, predposledne 3 nadrze som jazdil tempom ako na 6ke, v comfort rezime, dialnica 150 tempomat, okresky sviznejsie, atd. realne to bolo 6.2 podla tankovania, a palubak ukazoval 5.9-6.1, cize viac ako fajn.. no a poslednu nadrz som si povedal ze skusim aj ekopro ist celu nadrz vpodstate, a takym klasickym tempom, 130 na dialnici, ale v tej nadrzi bol aj ten spominany makov + polske "dialnice" niektore, ze ides 130 zrazu 70ka a semafor a cervena, takze kopec rozbehov, a nejake to mesto tam je tiez. cize dost rozmanita nadrz. na tu nadrz sa mi podarilo skoro 930km, realne vysla spotreba 5.44, a podla palubaku 5.4 :-) cize ked sa neponahlam, resp. sa mi chce ist takym tempom tak bez problemov sa da jazdit za taku spotrebu a keby som isiel okresky, tak to stlacim pod 5 urcite vpohode.
k tomu ale musim povedat, ze tankujem iba premiovu naftu.. aditivum teda nedavam.
bonus: a kto povedal ze coupe je neprakticke auto

jeden regal + 4 skrinky do kuchyne + par picovin

vdaka tomu kto vymyslel sklapatelne sedacky v tychto autach :-)