... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 96
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Fuxxo
Autor témy
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Re: BMW F32 420d Coupe

Utorok, 22. Novembra 2016, 15:06

tak zober.. ja som za moje nedal o moc viac.. sice toto ma vyssiu vybavu (aj ked chyba napriklad adaptivny podvozok), ale ked priratas rok zaruky navyse a servis na 5 roky ktory predpokladam v cene nebude, kedze je to dovoz tak sme minimalne na rovnakej sume. navyse velmi vazne by som bojoval s tou svetlou kozou v interieri, lebo uz taky interier nechcem nikdy.. hlavne na daily driveri. na vikendovke este sa to da prezit
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

RudyJames
Auto: Subaru WRX STi
Kraj: Bratislavský

Utorok, 22. Novembra 2016, 15:20

xener napísal:
bola tu diskusia o zlavach, tak sa mi takato dostala do ruky, kebyze chcem kupecko, tak beriem hned :) neni to sice 50% , ale nic nie je dokonale.
Ja vobec.. chujovina je to, vyhonena predvadzacka za vysoku sumu.. za to mas nove auto, ako pise Fuxxo.
Na tom aute nie je zaujimave asi nic :roll:
Subaru WRX STi

xener
Auto: biele, sede, modre

Utorok, 22. Novembra 2016, 18:32

no jo, ty hras predsa inu ligu :) nevedel som ze poznas aj direktora zo Schoenecku, ked mas take presne informacie o aute :D

za take peniaze tazko nove auto, jedine tak od subaru nieco.
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89

RudyJames

Utorok, 22. Novembra 2016, 19:04

Zjavne ano ako vidim tvoje vystupovanie tu :wink: ale to asi cele forum hrame vyssiu ligu ako ty, ked nemas nic ine na praci, len sa snazit nieco si dokazovat.. ale pokracuj,bavis nas, takito trollovia su spestrenim :thumbup:
No a k veci, staci trochu rozmyslat a ked priemerne inteligentny clovek vidi, ze auto predava "BMW Group" a ma 6,200km, tak pojde o tie ich predvadzacky (manazerske vozidla, nazvi si to ako chces, vzdy je to vyhonene auto na predvadzanie, ci uz premotivovanym potencialnym zakaznikom alebo sluzobne..).

To musi byt fasa kupa, uz tu taky bol, Racer-Dip ho volali tusim, v KE kseftoval.. Ci ty si on? :lol: :lol: :lol:
Ak tebe take auto staci, tak nech sa paci..
Aj priemerne inteligentny clovek si zase uvedomi, ze ked dostane ponuku na nove auto na objednavku za podobnu cenu, nebude kupovat jazdene..

No vidis, aj to je moznost, vzdy lepsie ako skapata skodovka alebo socialny kombik :lol:
Subaru WRX STi

xener

Utorok, 22. Novembra 2016, 19:17

kazdy mame svoje priority a nahlady na to co sa nam paci a co je prakticke. ja to auto nepoznam, neviem ci na nom jazdili zakaznici alebo sefova sekretarka, take infomacie mas len ty. netusim ani v aom stave je motor, ale pochybujem ze po 6000km bude nasrot. kazdopadne privitam nejaky padnejsi dokaz o tom , ako dostanes ponuku na nove auto v normalnej vybave za takuto cenu, mimo toho co si ty myslis.
ty si sa rozhodol tak ako si sa rozhodol a iny sa rozhodne tiez podla seba. mimochodom, tvoje bolo po tych kilometroch co malo najazdene tiez vydojene ? :D

RudyJames

Utorok, 22. Novembra 2016, 19:31

Este raz, ked nestacilo, netreba informacie, staci zdravy rozum a skusenosti s tym, co sa s takymito autami robi pri predvadzani. VZDY bude v horsom stave ako nove auto. Ci toto popieras?

Nemusim nic mysliet, take ponuky som mal, kedze som si ako Fuxxo daval v BMW (3 predajcovia) nacenit nove auto. Preto viem a nemusim tu mutit vodu a domyslat si, to je tvoja parketa..

Ked ta len tolko trapi, moje nepredavalo Subaru, ale sukromna osoba, ktoru poznam 11 rokov, servisovala nam 2 Imprezy a bude aj toto STi, zajtra mu zase ide do ruk, dalsia vymena oleja po 5,000km. A mal som o dovod viac, cakacka na nove je 6 mesiacov..
Subaru WRX STi

xener

Utorok, 22. Novembra 2016, 19:47

kedy som hovoril ze nove je horsie ako jazdene, co sa tyka stavu ? je logicke ze nove bude vzdy v lepsom stave ako pouzivane, nezalezi na tom kolko. je len otazkou ci ten rozdiel v stave noveho a pouziteho je proporcialne vyjadreny sumou potrebnou na jeho ziskanie.
ja len stale hovorim, ze uz mi nestoji za tu rapidnu stratu ceny v prvom, pripadne druhom roku, kupovat nove auto. je to pre mna dopravny prostriedok, necackam ho, nevylepsujem vonkajsi vzhlad, pretoze si myslim ze dolezitejsie je to co je vnutri. ale to je moj nazor, nevnucujem ti ho. len sa ta snazim jemne upozornit ze nazory roznych ludi mozu byt rozne a je to v uplnom poriadku. cena toho co som sem len tak pastol je odhadom okolo cez 60k , takze si dovolim tvrdit ze nepoznas predajcu, ktory ti fungel nove auto v takej hodnote preda za 40k. pokial sa mylim a najdes mi take kombicko tak ho hned kupim :)

futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Utorok, 22. Novembra 2016, 20:09

ja by som zase kľudne zobral aj toto "vyhonené" http://www.cartecgroup.com/bmw-428i-xdr ... n-coupe-1/ , momentálne mám auto čo používal predajca a ja som ho potom kúpil, najazdil som na ňom cca 40t a autu nič nie je. Lebo kde je napísané, že všetci čo si ho požičali ako predvádzačku boli kk..i a išli sa s ním voziť na Pezinskú Babu aby mohli hodiť fotky. Mal som aj ja požičané auto ako náhradu počas servisu môjho a nesnažil som sa s ním jazdiť a drať ho ako dement. Ale asi keď ho mal nejakí trulo 25 možno 30r tak mu nakladal. Jedno auto konkrétne VW sme mali v rodine tiež ako vozidlo ktoré používal riaditeľ a jeho syn, kúpili sme ako 2r predalo sa s cca 200tkm a bolo bez problému. Nie každí kto si požičia auto je vyslovene debil aby ho ničil, možno v Subaru len takých zákazníkov majú.
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

RudyJames

Utorok, 22. Novembra 2016, 20:15

Nakonfiguruj si ho a mozeme pozriet.
Nechapeme sa.. Povedzme, ze by si nove take kupoval so zlavou 20% (bezne pre F3x, sam som dostal 22% na prve opytanie), takze namiesto 60,000 za 48,000.. pol roka pojazdis, ak ho potom predas za 40,000, je to dobry predaj.. naopak, pre kupcu nic moc, o 8,000 viac (co pri tej cene zase nie je na dalsiu oblicku) mohol mat fungel nove auto.. tych 8,000 by mi za to nestalo, aby som bral vyhonenu predvadzacku..
Nehovoriac o tom, ze keby si si auto konfiguroval pre seba, vybavu upravis, nieco mozno usetris a si este blizsie..
Subaru WRX STi

RudyJames

Utorok, 22. Novembra 2016, 20:19

Futy - nejde o to, ze kde je povedane, .3 to tak bolo.. nemuselo.. ale JE TAM TO RIZIKO a niektorim nam to proste za to nestoji.. ak to ty nechapes, nemusis..
Ad. tvoj pokus o urazku Subaru, bavime sa tu o BMW, tak nezavadzaj ;)

Sam som si pochodil dost predvadzacich akcii aut BMW a videl som, ako sa tie auta jazdili, plus poznam par predajcov aut, co auta zabiehaju pre zakaznikov, presne taki riaditelia o akych pises a cuduj sa, chodia s nami na Babu! :mrgreen:
A to myslim vazne, seriozne s nami nakladaju tym autam, co to ide.. aby ich predviedli, co dokazu a nasli medzi nami potencialnych kupcov..
No a kup potom take auto.. nie, dakujem
Subaru WRX STi

xener

Utorok, 22. Novembra 2016, 20:21

asi mame inu predstavu o vyhodnosti. 8000 za 6 mesiacov ? to mozem rovno bonifacovat SQ7

RudyJames

Utorok, 22. Novembra 2016, 20:23

Ano, urcite mame.. vzdy je to o subjektivnych prioritach, ohodnoteni tej ktorej veci, rizika a pod..
Ja som dostal dole 13,000 a poznal majitela roky a jtak som nemal uplne jasno a preveroval, ci sa nove neda doniest skor..
Naposledy upravil/-a RudyJames v Utorok, 22. Novembra 2016, 20:24, upravené celkom 1 krát.
Subaru WRX STi

futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Utorok, 22. Novembra 2016, 20:24

pre mňa je 8t dosť, hlavne keď to kupujem súkr. na 20tkm ročne. z tých 8t€ si predĺžim záruku na 6r/150tkm ak by sa niečo prihodilo na servise, a potom predám. Áno pri jazdenke výbavu beriem s kompromisom. Ale nebral by som tento nájazd ako tragédiu. Ak ide auto do firmy na odpis tak tam je to iné. Toto je pre sociálov, čo sa chcú povoziť "lacnejšie". Mne napr. zase ostane len jazdená G30 a výbava?, no čo bude v ponuke s benzínom. :-k
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

PristineShip
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 22. Novembra 2016, 20:25

nejdem tvrdit, ze som tam nakonfiguroval vsetko do bodky, minimalne strop v alcantare v konfiguratore nemeckom nie je ale mam pocit, ze ten je v M Sport standard, ale nechce sa mi pozerat este standard vybavu. takisto som klikal len navi profi, bez connected drive, bez asistentov, su tam tie baliky s headup a comfort access, farba, kozka atd., som si tak na 95% isty ze som to trafil a vyslo mi to 57660
keby si dostal 20% dole na nove tak si na 46k.
prosim ta a nekric, ze to su cisla vytiahnute z riti ze 20% nedostanes.. alebo kric, ako chces :)

cize 7k rozdiel nove vs polrocne - tieto polrocne su podla mna vacsinou z BMW Rent alebo leasingov
pri situacii ze jazdenka v zahranici - chcem ju na SR treba ratat s par stovkai za dovoz.

Zaruka by snad platit mala v celej EU, ci plati servis neviem, to viete lepsie ti co si kupili nejake Jahreswagen
Netreba ale samozrejme vynechat aj moznost, ze aj z tych 39k na tej jazdenke by asi bolo mozne nieco zrazit z ceny, ale nie 20%.

zaver nech si robi kazdy podla svojej chuti a penazenky,
ja by som bol len rad keby pri tychto flejmoch new vs used po sebe ludia hadzali realne cisla, lebo "Novakovci" budu vzdy tvrdit, ze to jazdene sa rozpadne a bude stat milion na servise a jazdenkari budu vzdy tvrdit, ze auto strati 20% ceny v moment ako vyjde zo showroomu a 50% do 2 rokov.

RudyJames

Utorok, 22. Novembra 2016, 20:26

To je vsetko irelevantne.. stevo Fuxxovej teme a on si vybral nove. A hotovo :smile: ja ho chapem, vidim to rovnako.
Subaru WRX STi
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 96

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných