mexican napísal:Tak v tomto je BMW našťastie o krok ďalej. Ani u OOOO mi bezplatný servis neplatí inde než na SK.
Okrem toho OOOO má aj nakokot poriešenú záruku, u ktorej keď si predĺženie nedojednám hneď pri kúpe auta, tak už neskôr sa to predĺžiť nedá.
Neviem ako je to so skladovkami, ale bolo by dosť blbé zobrať skladovku s nemožnosťou predĺženia záruky.
na skladovku pokial nebola registrovana, nejaky taky pekny leziak v bielej kozi bez navigacie, by mala zaruka zacat plynut az dnom kupy, cize by sa mala dat predlzit.
U VW sa tiez predlzit dodatocne neda, ja ked som kupoval tak mali uplne prijebane ceny na to, ze 2 roky standard a 3 roky/90000km tusim nejak 450 evri. Kedze som vedel, ze dlhsie ako 3 roky ho mat nebudem, a zo skusenosti viem, ze ludia kupujuci taketo koncernove auta maju zaruku na haku pri jazdenkach, lebo aj tak to budu servisovat u nejakeho Tesla dyagnostyka,
tak som bral len na 3, lebo pri 5 rokoch a 150000 to bolo mrte. A samozrejme 2 mesiace po kupe sa uvedomili a ceny zaruk prakticky stlacili o polovicu.
Skusenost so Seatmi, kde bola 4 roky, od minuleho leta na nove auta 6 rokov, je ale taka, ze po 2 rokoch aj reklamovat pokazeny reproduktor musi prejst schvalovanim ako keby to stalo milion.
A vtedy mi servisak povedal, ze ziaden vyrobca nedava zaruku dlhsiu ako 2 roky, pripadne len 1 rok mimo EU - lepsie povedane, nikto nedava zaruku zo svojho vrecka dlhsie ako kaze zakon.
Tie predlzene zaruky su vsetko cez specializovane poistovne.
A "koncern" ale aj vacsina inych znaciek v EU vyuziva vo vacsine
http://www.cargarantie.cz/partner/modely-zaruky/Ked som robil mensi prieskum minule leto tak vypadlo niekde ze 90% tychto poistovni kapitalovo maju v rukach Rusi..
Neskusal som to, ale tvrdil mi servisak, ze ked je clovek neoblomny, ma plnu servisnu historiu a pojde s autom na inspekciu
tak si vie tu dodatocnu zaruku dojednat priamo, aj ked maloobchod oni nerobia.
Ale skusenost realnu nemam.
Pri BMW a olympiadach sa tie naklady na tieto poistky daju premietnut do ceny, ale taka Kia ich 7 rocne zaruky do ceny velmi premietnut nemoze, hlavne pri takych kadejakych Rio modeloch pod 10 tisic, kde ale pripadna velky servis motora nebude ovela lacnejsi ako pri Ceede za 16.
a preto ich premietne do servisu. Kolega co ma Kiu ceed este tu prvu generaciu so servisnym intervalom 15000 platil za servisky viac ako ja na longlife v Seate a VW (mal by som chodit 30k, chodim 21-22k).
Nic to nemeni ale na veci, ze je to fakt kokotina ze si na koncernovych autach nepredlzis zaruku pred uplynutim tej "riadnej", lebo to umozni aj take najeke podrbane Suzuki.