... všetko o BMW ...
Abyssko napísal:ja na zimu davam gumene, hlavny dovod ale je ten, ze syn chodi na tenis a v zime ked sa ti dostane mokra antuka na normalne koberceky tak je pohroma to z toho dostatNeexistuje vacsia sockarina ako ked najvacsi sockar v dedine kupi vydojenu 15 rocnu socku, ze aj tie slepice miestne na mna jebu a do nej najebe gumene rohoze. Zato by som jebal 20rokov Gulag
Abyssko napísal:tak neviem, ja nemam vydojenu 15 rocnu socku, a gumenne koberce su origo bmw s bmw logom.. a vyzeraju celkom k svetu, a su extremne prakticke, nemam s tym problem vobecNeexistuje vacsia sockarina ako ked najvacsi sockar v dedine kupi vydojenu 15 rocnu socku, ze aj tie slepice miestne na mna jebu a do nej najebe gumene rohoze. Zato by som jebal 20rokov Gulag
filipe46 napísal:jak do kriza? a co by som ziskal? teraz je to tak spravene ze ked si pozajtra zmyslim, este tam viem vpohode namontovat dalsich 10 lamp.. ale svetla je tam viac ako dostHmm, keď zakryješ vrch, čo tak dať lampy do kríža?
Fuxxo napísal:Daj, nam mesiac dozadu z nej pri zateplovani vyleteli zazimovane srsneloutka: skafander si dam asi na seba