dnes sa dostalo aj na 4ku.. priprava na zimny "spanok"

kedze asi ju uz z garaze tento rok ani nevytiahnem.. uvidime
co som porobil, umylo sa to, vysusil som to, vycistene su vsetky strbiny okolo dveri, aj kufrovych, znova som naniesol carpro reload na ozivenie keramickej vrstvy, na okna po dlhej dobe tekute stierace, a vycisteny interier, plus som prehodil koberceky na zimne.. samozrejme, asi sa mi podaril nejaky svetovy rekord alebo co, kym som s autom odisiel zo zadu do prednej garaze aby som ho odparkoval, tak stihlo zmoknut

a to ked som vyparkoval, tak este neprsalo...

takze nejake fotoky (urcite sa tam najdu nedostatky, ktore som si vsimol az teraz

robil som to len nejake 3 hodky, takze neni to celodenna robota)..
aj s pomocnikom
kazdopadne po 13-14 mesiacoch co na aute je cquartz keramika, tak mozem povedat ze fakt super vec, stale drzi, 2-3 krat do roka na to dam ten reload, a finis aj dnes je jak sklo.. samozrejme par hologramov sa najde, hlavne na kapote a na kufri, kedze su to horizontalne casti auta, plus parkovalo este do oktobra vonku cely svoj zivot.. ale to sa da fakt vidiet len pod spotlight svetlom..
jararak napísal:ja mam zakrytu garaz 5x8x2,7m ale uz teraz som prisiel nato, ze som to mal robit samonostne a urobit aj tu vedla co mam 3.5mx8 lebo teraz ked v jednej robim tyzdnovy projekt a niekto dojde na nejaku taku "rychlovku" na 3-4 hodky, tak mam vzdy problem, aby to dlhostojace bolo pojazdne, posledne som mal komfortsitze stolcek, co s nim svokra fajci pri krbe v aute, aby som vedel vybrat.
este spet k tomu priestoru, 18 stupnov tam mam hned, samozrejme na vecsi priestor by to uz samozrejme chvilku trvalo, ale verim tomu, zeby to uhrialo.
velice pekne dakujem za realne poznatky, velmi cenim

lebo vcera som tiez troska meditoval, a som si povedal ze ozaj jebem na to, nebudem riesit ani kachle, lebo KOMU sa chce nahanat drevo, brikety, kokotiny, a potom to rozpalovat, a upratovat po tom, riesit komin atd. naco? plus dalsia nevyhoda je, vpodstate to co si aj ty napisal, velmi casto pojdem do garaze tak, ze o 3-4 poobede, na 3-5 hodin, a kym vykurim kachle, tak kedy tam budem mat teplo? takze vydrzim 2-3 zimy a potom si doprajem nejaku 7-8kW klimu jak tu pablo posielal, bud s hornou kazetovou jednotkou alebo dvoma nastennymi a bude vymalovane.. plus 18 stupnov je aj celkom extrem pre mna, to uz by som bol v kratasoch, v pracovni kde makam mam 19-19.5

takze v garazi 14-15 stabilnych, tak som vysmiaty..