... všetko o BMW ...
jalfons320 napísal:ako mozes mat na relativne nie az tak starom aute ako je E91 diesel dpf off.... neni ti to blbe akoze?
pistacik11 napísal::-D tiez som chcel reagovat podobne ale uz si ma predbeholKeď to nestihne pôjdeš ho nahlásiť na odbor starostlivosti o životné prostredie?
jalfons320 napísal:do tyzdna tu chceme vidiet fotku a video tvojho auta zospodu s dpf, vdaka.
starynovy napísal:plne suhlasim az na maly detail.. ja ale nemam dpf z ineho dovodu, nie z toho ze su neni eura na servis (inak by som nerobil zotrvak,spojku, nekupoval za vlastne nove bixenony po stretku so srnkou atd,ale to je jedno).. tym zas nerobim ramena,jak pise bened, ide len o to ze dpf dost brzdilo vykon po softe..ale kedze mame zakony ake mame a som s autom viac-menej spokojny tak dpf sa riesi..Ty asi nebudes moc zbehly.. DPF ma priemernu zivotnost tak 250k prinajlepsom. Neviem ktora naftova predface E90 nema tento najazd. Na 335d za cca. 10k sa to este oplati, na sracke za 6 dost tazko kedze nahrady proste nefunguju a novy OE s montazou je cca. 1500€. Teraz pride bened co v UK umyva taniere a zajebe, ze to mas predat a kupit druhe.. akoze co?Bezny slovak zije od vyplaty do vyplaty a nema na servis. Kedze nemal ani na servis starej sracky uz vobec nebude mat tisice na dolozenie za novsie. Teda pod cenu preda a potom si kupi ovela starsie auto ktore plni normy aj bez neho? To nejako nevidim.. nie proste ma na kokote a jazdi bez. A takto jazdi vacsina predface E90 a E60 a to je len bmv.. Keby miesto sprostosti v EU riesili nieco podstatne, ako masivne znecistovania oceanov a v rozvojovych zemiach ktore su skladkou vyspeleho sveta tak tu uz nemusia nic. Proste pokrytectvo najvyssieho rangu, sa tu hadaju o miligramy CO2 a v indii spaluju na lukach miliardy ton "starej" elektroniky vyhodenej od nas.
Tu si pocitajte. Nie, nieje to len o SQ7.. za chvilu budete radi este za 716d octaturbo aby znacka splnila kombinovane emisie CO2, a tie niesu primarne o nafte ale o spotrebe paliva=vykone.
https://auto.pravda.sk/magazin/clanok/4 ... sel-sveta/
jalfons320 napísal:Starynovy ale ved nemusi mat auto kazdy jeden. Ak na to nema existuje mhd.bodaj by eu zabila vsetko pod euro5 a pausalne vsade pre osobnu dopravu.a ten kto potrebuje si kupi auto s euro 5 a 6 s dpf za par tisic kludne aj na lizing.
pistacik11 napísal:myslis si ze EU komisiu zaujima nejaky slovensky dochodca? tu ani tak nejde o dochodcovske felicie ale o tieto euro2,3,4 stocene albanske nalestene hnoje co sa sem vo velkom vlacia z nemecka a ostatnych rozvinoutych krajinPovedz to nejakému dochodcovi, ktorý robil celý život, a vyratajú mu dôchodok nižší ako niekomu, kto celý život nerobil, a musí byť v čakárni u doktora už pred piatou, aby sa dostal na rad o 9-10tej.
K€nny napísal:Za toto velky pacik! Bez srandy! :)..ale kedze mame zakony ake mame a som s autom viac-menej spokojny tak dpf sa riesi..
pyranes napísal:banned je kokot... ved este nedavno mal pribeh s X3 kde ju kuchal... ale zhodujem sa s nazorom braika. i ked som vacsinou len citatel
Makrela ty kokotko, tu x3 som kupil v uk na diely za drobne s tym, ze ju donesem na sk na diely ty kokot s plutvou (mas navi? Cafte). Tam bolo zapchate dpf, tak som ho v londyne vyrezal, spravil 1700km do blavy (cafte eurotunnel) a auto do sroba rozobral ty retard. 1700km, nie s chipnutym kokotom tu vykadim cele slovensko, lebo brzdi ma chip. Mal si si kupit m3 powder a nie tu natahovat tovaren na rakovinu. Cafte merkel