... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:tak ked mam pravdu povedat toto ma prekvapilo dost :-/ asi som spravil chybu ked sme toto riesili minule leto, lebo sa menila vodna pumpa, ktora bola uplne ko, aj s termostatom, ale kvoli tomu nebolo nutne vypustat chladiacu, co bola ta chyba, preto som na toto ani neprisiel :-/ kazdopadne ked sme to spravili tak som nemal problemy s nicim, akurat jak som ti hovoril ze ta visko spojka asi nejde jak ma.. tak ma to mrzi fakt![]()
kazdopadne M50B25 uplne vpohode ked tak, a myslim si ze by sa to tomu autu aj zislo
Fuxxo napísal:Sa ani necudujem, ze mu to neslo.. ale napatie mi tam ide, takze ten zaklad tam je.. tak som sa tesil na tie sporty, ale teraz je to nezvyk, tak uvidim co to povie casom.. skoda, ze ta brusena koza na bokoch je osuchana, takze uz sa to nedalo viac vytepovat a vyzera to zafulano.. casom budu aj foto..vidis to som ti zabudol povedat, tie sedacky tam daval predchadzajuci majitel ale tiez sa mu nepodarilo ich zapojit a ja som to neriesil.. ale na tie sportsitze sa tesim, som zvedavy jak to ukaze :-)