ABS opravene Dakujem Ekovi. Skoda ze akurat nevieme kde bola nakoniec chyba no hlavne je ze to uz Fachci netrebalo menit ani RJ. Tak teraz spekulujem ci ho predat alebo kupit nove ramena a si ho nechat
ak nebol meneny predok 330i ma strieborne vnutro svetiel a vsetky setvalce by mali mať aj chromove rebra v ladvinkach... ale je mozne ze to bolo menene
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Some new fotos Na aute som vymenil axialne tycky + capy riadenia, tycky stabikov predne a silace na prednych ramnach, Nove kryty prednych svetiel, lava predna hmlovka je vymenena za neprasknutu, vymeneny volant ktory bol vydraty, Olej, vsetky filtre separator atd.
Co este planujem nova hlavica radiacej paky nakolko tato uz je vydrata az az neviem ci dat M-kovu alebo hlinikovu BMW performance opravit bocnicu na vodičovej sedačke vymenit dvere na vodicovej strane su hrdzave od spodu + pravy predny blatnik Treba vymenit silac na diferaku lebo pri radeni bucha
S autickom som zatial spokojny ale aj tak uz pokukujem po niecom inom ak by mal niekto zaujem nech mi napise