... všetko o BMW ...
blesk napísal:Predaval som ho cca 3 tyzdne. Jeden zaujemca si priviezol z CR za 11tis, total seriovku co mu vyhovovalo viac(Grizly). Druhemu som nechcel pustit dole z 8500 na 7500 tak si kupil za tych 7500 330i cabrio (vtf). S dalsimi to bolo na dlhe lakte- auto sa pacilo ako jazdi , vyzera aj komplet dolozena historia, ale v podstate kazdy okrem Grizliho tlacil cenu dole prave kvoli niektorym autam ktore sa objavili za dost nizke ceny - pritom snad ani jeden z tych dalsich asi 5 ludi nebol pozret tie lacne, len s nimi vypaloval cenu - tak som si povedal ze dam na chvilu 7900 a ked im to nebude stacit vyserem sa na to a nech si idu kupit tie lacnejsie-ak niekto chce auto na vysantenie pri pozerani na cestu bocnym okienkom Ok mozno nemusia ani urobit zle - ale uvahy ze tuto drobnost tamtu drobnost poriesim, kupim super bombasticke 18ky na to nech sa ludia otacaju skonci zvacsa pri zaplacani par veci, tych 18kach a po zratani co by to stalo dat do povodne zamyslaneho stavu to radsej rychlo predavaju. Nech si to chalani vyskusaju, ja im nechcem pustit do ruk auto za 5-6,5tis aby ho len pozdimali a potom ako cukrik predavali so ziskom s nejakou pripadnou tuzingovou vybavou vydavanou za hikaciu superinvesticiu. Rozumne sa dalo dohadovat ale chciet to za cenu najlacnejsich M iek ma proste odradilo od predaja aj ked auto mam len ako zberatelsky anglicak- teda moc s nim nenajaudim a stale mi chyba otloukanek s ktorym by som bol raz
do tyzdna na okruhu.
tomasbmw napísal:
to je sice pekne, ale na bmwklube je trend robit z obycajnych aut nieco vynimocne...
ano bmw m3 e36 v takom stave v akom je Tvoja je vynimocne auto, ale je fakt ze kupujuci nebol ziadni hlupaci lebo ja by som za Tvoju tiez dal tak 7500 maximalne ..a ze si kupil 330i kabrio za 7500 je tiez rozumnejsie ako dat 8500 za e36tku...proste to auto taku hodnotu nema mozte si nahovarat kolko chcete..to ma vedia pobavit tie inzeraty ze e30tky coupe za 2000 euroje to nieco na ten styl
tomasbmw napísal:....