Vilo, teraz pozeram, ze som ti tu krasku este nepochvalil (imageshack mi v praci nejde) - mas to fakt nadherne a dufam, ze ti bude robit este dlho obrovsku radost
Vilo, teraz pozeram, ze som ti tu krasku este nepochvalil (imageshack mi v praci nejde) - mas to fakt nadherne a dufam, ze ti bude robit este dlho obrovsku radost
Nepotrebujem auto na machrovanie a na okruh mi je to luto tahat, takze po tazkej dileme je moja M3 na predaj. Budem rad ked zostane nadalej jednou z poslednych dochovalych povodne Slovenskych (prvy majitel Bratislava) v slusnom stave. Preto nedavam ani ziadnu vypredajovu cenu vdaka ktorym potom auto kupi niekto kto si ho poriadne ani nevazi. Viac inzerat:
Takto pred rokom som kupil svoje auto, a zvazoval som aj M3 ktore boli v ponuke za cca 7K ale odradil ma stav a referencie. Za tuto tvoju by som dal tych 8500 hned. Urcite sa ti bude tazko lucit. Som rad ze zvazujes takto s tou cenou.
Naposledy upravil/-a patres v Streda, 11. Mája 2011, 13:48, upravené celkom 1 krát.
chalupa alebo ak to co len trochu bude mozne auto na okruh kde sa nebude riesit kozmeticka stranka ako u tejto M3. Nechcem aby ma kamarati na svojich hatchoch natierali len preto ze im je vsetko jedno a ja budem pustat plyn len aby mi kamienky a kusky gumu nedajboze neposkodili lak. ci sa bal ist do zakruty vedla niekoho. Za skoro rok co ho mam som s nim sice stravil vela krasnych hodin ale len cca 1500km za volantom. Naposledy vcera cca 4hodky umyvanie a voskovanie a cca 30km spanilej jazdy:-). Myslel som ze ma bude bavit len tak toto auto roky vlastnit a hyckat a asi by tomu tak aj bolo ak by som mal kde parkovat dve hobby auta a dve daily bez toho aby to nedrazdilo manzelku ze preco nemame chalupu a mame dve zbytocne auta...
inak kto by chcel spomenul som si ze v garzi je k autu aj ten lip pod naraznik (tak ako je na tej fotke este u byvaleho majitela). samozrejme zadarmo k autu