no tak ako som slubil :-) davam fotoky.. vysli velice popici, bude to taky mensi fotopribeh :-)
zazracna masina nainstalovana

:

majster kontroluje situaciu a vymysla postup :-)

naznacene:

kar na zdvihaku :-)

a startujeme valcovani:

majster at work:

skoro hotovo:

test fit (samozrejme zdvihak nieje spusteny este nadoraz, taka fuga tam neni

):

na prvykrat to nevyslo, trebalo to este trocha doladit:

masaker odklon

druha strana isla na prvu supu..

no a nakoniec na aute nahodene, uz doma..

a asi najlepsi zaber...

maximalna spokojnost, dotycneho fachmana odporucam, vie co robi, a najvacsie plus, ma upraveny vjazd do dvora pre fakt nizke kary a tak isto aj zdvihak.. ked niekto bude potrebovat vytiahnut lemy, tak napiste pm, dam vam kontakt

este taka zaujimavost, takto som parkoval na zdvihaku

ta mikro fuga cez ktoru nesvieti svetlo je moj spodok + rampa zdvihaka

vyratane na chlp..doslova

no a samozrejme v piatok v noci aby som toho nemal malo, tak sa mi postastilo skrtnut falc na zadnom elektrone na pojebanej klokocine, vychadzal som od sidliska z parkoviska na hlavnu do kopca a tam bola cesta rozbita, chcel som sa vyhnut jame ale z druhej strany bol obrubnik a jame som sa vyhol az moc..

samozrejme som isiel velice pomaly.. ale vcera, ked sme vytahovali, tak som vyuzil chvilu a vybrusil.. zaciatok:

vyrovnane a vybrusene:

no a dve vrstvy pasty a kotuc:

:-)
sobotu vyrazame na zraz do olomouca, takze dovtedy prebehnem vsetky falce kotucom a budu tip top :-)
no a este mam aj nejake to video, to nahram za chvilu.. ked som auto videl zvonka, pravdupovediac az mi slzy vysli :-) nikdy som si nemyslel ze budem mat takto naslapanu karu, momentalne som velmi spokojny :-) este predok mozno zosrobujem o 0,5cm, ale je to dobre aj takto..