... všetko o BMW ...
motorista napísal:Pokiaľ by si chcel láskavé označenie Črep striedať s pomenovaniami Trauma alebo Odložená hračka, prehlasujem, že z hľadiska autorstva ti to dočasne umožním
sandrito napísal:co ti ja viem, myslim si ze to nieje vobec pravda, vid moja 4ka, ta je pekny dokaz, po 120 tisic km to vyzera stale jak nove.. len sa o to treba starat a cez zimu to umyvat co najmenejŠkoda, že to také pekné neostane dlho.....pár 100km po našich cestách, alebo po zimnom období a môže sa leštiť nanovo.... ináč pekná práca...
motorista napísal:ty mas ale seriozne nejaku chorobu ze? musis mat normalne papier od toho, lebo inac si to neviem vysvetlitPokiaľ by si chcel láskavé označenie Črep striedať s pomenovaniami Trauma alebo Odložená hračka, prehlasujem, že z hľadiska autorstva ti to dočasne umožním
Fuxxo napísal:co ti ja viem, myslim si ze to nieje vobec pravda, vid moja 4ka, ta je pekny dokaz, po 120 tisic km to vyzera stale jak nove.. len sa o to treba starat a cez zimu to umyvat co najmenej
rapidwinner napísal:Kámoško tak to si sa neskoro zbadal. 39ny už nikto nechceNormalne prisaham, ze svoju peknu, absolutne nehrdzavu E39 s najazdom 160 tisic km predam kvoli motoristovi.
Dopici, z akeho sanatoria ta vypustili? Alebo ti proste dosli lieky?
Lipo69 napísal:to budu moje rozklepane rukychce to gimbal, tie prechody su take rozklepane, ale to len take postrehy inac pekne video
pablohablo napísal:jasne, ta aktivna pena je tam presne na to odstranenie tych hrubych necistot, ale ja som hovoril o dalsom kroku po aktivnej pene, ked umyvas s tym samponom s mikropraskom.. kazdopadne postup presny, jak si napisal. navyse, ked mam na celom aute keramiku, tak velkakrat mi staci len ta pena a oplach a hotovo..Suhlas ze “aktivna pena”(marketing nazov, ale taka ta pena ze nevidis dnu do auta) na vapke da prec temer vsetko a udrzi auto hodne dlho ciste oproti len “umyvanie so samponom”@vap, az na tu tenucku slabu vrstvu mastnoty ktora sa casom urobi, ked prejdes po umyti prstom po aute a vidis na prste ze stale tam cosi je. Ja to proste musim v lete raz za mesiac/dva umyt aj s hubkou. Pre lak je zaklad dat prec vsetky abrazivne veci pred umytim a nemas potrebu lestit aj 15 rokov ak to nechces mat na perfekt ako Fuxxo. Teda oplach pred hubkovanim, ziadne kefy, hubku pravidelne a dokladne cistit. Car wash for dummies. Parkovanie v garazi kde nejebe UV plasty a lak alebo si na tom vrany neluskaju vlaske orechy tiez pomoze.
filipe46 napísal:to je pravda, preto to robim tak dvakrat za zimu mozno.. staciLen mikroprášok omieľa aj ochranu čo je na aute,
sandrito napísal:to ano, pride, ale nie po par stovkach km :-) a vzdy sa to da cele minimalizovatSkrátka nie je čisté ako čisté.... keď sa s autom jazdí, oderky, šmuhy, škrabančeky a bežné opotrebenie laku príde časom tak či tak, s tým nič človek nespraví, len záleží na tom, jak je kto na to náročný...