... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:myslis?? kurva tak ja uz neviem jaku naftu mam tankovat
Fuxxo napísal:no kusok do rakuskanajblizsia benzinka v rakusku je asi 90km.. :-)
ale omv mam najblizsie 30kmvsetko naprd..
Fuxxo napísal:mcbucik: pici to si uz druhy tuto co hovori ze slovnaft radsej nie.. tak teraz som v prdeli uz..asi sa vratim k shell naspat.. jebem na to..
franzkiller napísal:tak ono skor zavisi od toho ako sa na tej ktorej pumpe staraju o nadrze, ako casto sa tam tankuje tj meni nafta atd... paliva maju aj tak skoro vsetci (teda - jurki, lukoil a pod skupuju napr stare statne zasoby - ale to je taka neoverena info) od slovnaftu len si pridaju svoje aditiva.
Fuxxo napísal:nemáš tam niekde po ruke SHELL ja mám naftu len odtial a nebol problém ani v tíchto mrazoch naštartovať vnoci je tu cca -20-24 a je to ok,skús inú pumpu inú naftu a uvidíš poprípade skús aj V-Power naftu a uvidíš :) btw : už som zvedavý na tie daytony už nak je jarno tak dialnicu az tak blizko nemam, aby som tam chodil tankovat.. jedine v nitre je omv pri mekaci, tam asi chodi dost aut tankovat.. ale to mam aj tak od ruky.. nevadi, skusim inu benzinku..