sam si lestil alebo ti s tym niekto pomahal? Vyzera to super
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
tak dnes som kopol do vrtule a predtym ako som konecne povysaval a ocistil interier, tak som dokoncil lestenie falcov.. tak uz su odlozene v predsieni v teplucku a teraz mozem riesit zvysok kolies :-) neni to tip top spravene, lebo predsalen slaba vrtacka a kotuc tiez nebol bohvieaky, ale na to ze som to robil prvykrat som mega spokojny.. ked sa to neskuma z 0,5 metra, tak je to uplne super.. nejake fotky som spravil tiez, tak narychlo zrkadlofkou..
tak, dnes som musel objednat zhavice, kedze som vcera nenastartoval.. ale tak sa mi zda ze tam budem mat iny problem.. lebo auto na prvy start nastartovalo ale tiez sa zatriaslo ako predtym ked tam boli stare zhavice tak teraz neviem.. a pravdepodobne to ze som vcera nenastartoval bolo naftou, lebo motor zdochol v podstate po prvej otacke.. ale uvidime co bude rano.. v kazdom pripade do pici -7 vonku a pred chvilou som skoncil s tym musim sa roztopit..
cerpadlo je nove, to som menil na jesen... no a dnes som zas nenastartoval do pici vyjebanej nervy mam jak svina.. -14 sice, ale aj tak.. motor sa pretoci, takze zhavice idu, jednu otacku spravi, ale potom zdochne.. trysky zevraj jedna odchadza (to bolo v lete) a druha ide do prepadu.. moze to byt tym? nafta je slovnaft + VIF aditivum.. uz neviem fakt, takto sa neda kurva..
neviem aky mas problem konkretne ty, ale s naftou od slovnaft nieco nebude v poriadku, moji traja znamy tiez nenastartovali, ked natankovali na slovnafte a ked nastartovali auto islo vselijako, trhalo s nim a podobne..