po dlhsej dobe nejaky mensi update.. z dovolenky davno doma, chystam nejake fotky, ale nemam cas, kopec roboty.. ale vcera a dnes mi prisli dva balicky k narodeninam od polovicky, z ktorych sa nesmierne moc tesim a dufam ze to pocasie uz sa umudri aspon na chvilu cez vikend.. takto nejak to vypada pokope
prva ide pod noz E39, aby som sa do toho dostal, uvidime jak to pojde.. v podstate mam teraz komplet sadu vsetkeho co potrebujem na detailing :-)
paráda ešte Ti chýba jedna dôležitá vec - reflektor. Potom napíš ako to išlo s menzernou a excentrickou leštičkou, ja som robil vždy iba rotačkou s 3M prípadne gtechniq a teraz sa rozhodujem či skúsim menzernu alebo scholl.
hej neon by bol lepsi, ale tak aj co som kukal vsetkych profikov, vacsinou maju halogeny dva na takom stojane.. a tie co mam ja su silnejsie pravdepodobne jak halogen, mne to urcite bude stacit.. :-) s tym casom to je fakt, a ked uz na to cas aj mam, pozrem von a prekoti ma lebo drbe jak svina.. chce to velku garaz
Poviem ti to co by ti povedal kazdy, halogen je fajn ked mas, ale staci ked si ciernu postavis pod kvalitny neon. Vtedy zistis ze to zas az tak dobre nie je Ale na take domace zabavanie neni o com
no ved prave.. nejdem to robit ako profik, mam po ruke doma minimalne 4 auta na ktorych mozem robit, takze vyuzitie to najde.. a urcite to bude lepsie jak to je :-)
Pekna zbierka kozmetiky...tak to bude zabava... poriadne nasvietit a pomale otacky hlavne. Budes to merat mikrometrom pred a po? IPU mas namiesto clayu?
E82 front M-Paket bumper,Rocker,M-Paket rear bumper glossy black,Wheels 207M,Eibach pro kit SLOVENSKY VYROBCA eurookien,interierovych a exterierovych dveri http://WWW.DREVOTECH.SK
no zabava to bude urcite, neviem sa dockat :-) co je to IPA? mam normalny clay.. a mikrometer nemam.. ale asi ho ani netreba, lebo sak lesticka je excentricka, nie rotacna, a co som vsade pozeral tak to vela laku nebere dolu..