dedo1: farba sa uvidi ked uvidim vzorkovnik.. a cervena je sice pekna, ale ta co mam na kolesach neni az taka pekna, t.j. lepsie ako strieborna, ale nepaci sa mi az tak moc.. v plane je aj fialova, pokial budu mat moznost spravit metalizu tak by som isiel do nej.. ale nevidim dovod preco by oranzova mala byt kolotocarska a gycova.. a nechcem davat gunmetal alebo ciernu alebo striebornu, tie farby vidim na kazdom rohu a navyse, tie kolesa su krasne, tak preco nevyzdvihnut ako vyzeraju? gunmetal / black su tmave farby a tie stredy by zanikli..
na ukazku..

(troska spinave, ale pre predstavu s mojou farbou)
a navyse samotne bmw je dost spate s oranzovou farbou, kedze ju pouziva napr. na m3 E92 GTS, popripade 1M je tiez tak trochu oranzova.. myslim ze by to nebol krok vedla. a samozrejme s farbou kolies bude absolutne zladeny aj interier a to este predtym ako tie kolesa obujem.
jasne, pre vela ludi to bude tazke prekusnut take nieco :-) ale to iste bolo aj ked som hovoril ze zimne kola nastriekam na nejaku farbu a ludia co boli maximalni odporcovia padli na zadok z toho ako to vyzera..
dodoIPD: pozri :-) rial rozhodne je taka znacka ze nemam ani najmensi dovod zvazovat kupu replik, a to z viacerych dovodov.. jeden je ten, ze tie disky sa uz nevyrabaju od 2008, takze sa stavaju znacne rare, teda vynimocne, neobvykle a ich cena bude len stupat. dalsi je ten, ze ked ich dam do farby, prelestit falce, obut, tak budu mat cenovku urcite okolo 1500€, a povedzme si, dare repliky taku hodnotu nikdy mat nebudu. a pre mna najdolezitejsi dovod je ten, ze ked sa ma niekto opyta, ci tie srobiky na kolesach su plastove, tak poviem ze nie, to su dvojdielne disky. a ver mi, mal som toho dost uz, ked som musel hovorit ze ano, su plastove.. na feldackych fake splits keskinoch som odjazdil tri sezony a vela ludi sa na to pocas toho obdobia pytalo. ja som pri kupe kolies ani nezvazoval kupu replik, aj napriek tomu ze som hned po otvoreni mojho vlakna dostal ponuku na ne za pohodovych 600€, ale repliky jednoducho nechcem. bud klasicke kola (to mali byt tie z X5) alebo ked falcove, tak viacdielne. vzdy som snival o viacdielnych diskoch a podarilo sa..

ide o to, ze pohybujem sa dost na stanceworks, stancenation a podobnych celosvetovych forach a blogoch a v tomto style sa jednoducho repliky beru ako nieco menej a je to jednoducho tak. nechcem nikoho urazat, tie kolesa vyzeraju super, ale vnutorny pocit by mi to nejak nedovolil.. :-)