vintage: no ty vole, tak tento kusok som este nevidel, a to kukam velice vela zahranicnych webov

parada.. a to je real? lebo to vyzera jak photoshop, mne by sa to osobne teda nechcelo lepit, hentaku grafiku

baworo: ty si ine hovado..

teraz som si nasiel tvoje vlakno, tak ta E61 kope inu liguuuuu, tie kolesa su dokonalost!! este tomu par cm ubrat a bude to naj kombik v klube..

ja som myslel uplne nieco ine ked som hovoril o ciernych kolach.. taketo nieco:

lebo tie moje vyzeraju teraz presne takto isto, po 500km odjazdenych za vselijakych podmienok.. akurat su cervene.. a vyzera to stale velice schopne, ale keby boli cierne.. dakujem neprosim

mam kamosa co ma cierne na zimnych a zajebane (co budu 90% casu cez zimu) vyzeraju velice velice zle, podobne ako plechace :-) takze takto som to myslel.. hento tvoje, fakt klobuk dole, musel si vysolit neuveritelnu sumu za tie kolesa, to je tak trochu sen :-)
na druhej strane, nerozmyslal si nad bielymi stredmi a zlatymi srobmi?

to by bola raketa.. ale aj teraz su popici, dufam ze uvidim nazivo to auto volakedy

a diki za jojo efekt

revenge: no to je jasne, pri starsich generaciach nepocitam s tym ze by sa to niekomu pacilo.. :-) a robi mi to radost velikuu :-) uvidim dokedy to tak bude..