tak nejaka dalsia novinka.. minuly tyzden som mal mensiu nehodu, bohuzial.. som kokot, moja nepozornost + vyjazdene kolaje na ceste a skoncil som mimo cesty s jednou stranou auta.. vcera som bol u mechanika, pozreli sme spodok, skoro nic sa tomu nestalo, len intercooler na vstupe ta plastova cast kde je pripojena k tej hlinikovej, tak tam mi to trocha slzi.. dali sme dolu aj hadicu od turba, tam skoro ziadny olej nebol, takze som sa potesil.. akurat vyfuk, pri zadnych silentblokoch pred tlmicom bol strasne zajebany, tak ze vobec nepruzil na tych gumach a vsetky vibracie sa mi prenasali do kasne.. inak no problem.. takze sa pustam do zhanania hmlovky prednej spolujazdcovej, a potrebujem este plastovy kryt pod motor, ten sa polamal cely.. inak vsetko okeej, a potom este geometria :-)
po tej nehode som mal jeden bok trocha poskriabany, mensie a par vacsich skrabancov.. takze som to dnes riesil.. bol u pana odbornika na preliaciny (preliacinyds.sk - mozem jedine odporucit, je to odbornik na slovo vzaty..), vytiahol mi vsetky jamky male aj velke co som mal no a nakoniec mi napastoval cele auto a navoskoval (neviem ako, ale mal original bmw vosk), takze 90% skrabancov zmizlo alebo ich je vidno len fakt z blizka a lak je krasny jak novy.. takze sa nesmierne tesim :-)
cenovo som to mal poriesene v podstate sponzorsky, ale inac by to bolo vybornych 100€ (vytahovanie asi 8 preliacin, prelestenie a navoskovanie), co je krasna suma si myslim..

fotky budu neskor, ked bude krajsi pocas, kedze auto budem davat aj do reklamy pre chlapika, do magazinu ktory robim..