diki chalani :-)
tak na ziadost podaktorych, som vcera pofotil aj tie odklony nech vidite :-)
fotky len take narychlo, nemam cas to teraz editovat

no a teraz k tej druhej veci :-) ako som pisal, predal som 135ky, lebo som mal vyhliadnute ine kolesa uz.. tak vcera som bol pre ne, s chalanom z ciech som sa dohodol ze sa stretneme vo viedni, tak som isiel na 16:00 som bol tam.. (aj fotky vyssie su fotene pred ikeou vo viedni, aby ste verili ze to auto iba nestoji

), stretli sme sa, vsetko okej, kolesa som nalozil do auta a fical som domov..
su to trojdielne supy, ACT (resp. ronal, lebo oni to vyrabaju) SX, rozmery: 18x8.5J ET37 a 18x9.5J ET40 alebo tak nejak, et si presne nepamatam.. dva kusy boli rozobrate a povedal som aj chalanovi nech ich nesklada.. kola su nejake magneziove ci jake, titanove srobiky a velmi velmi lahke, cca 11.5kg ma kus..

na co som sa ale najviac tesil bolo to, ze povodne ako vidno na fotke, je usporiadanie barel, falc a na vrchu je stred, cize ten stred skoro 2cm zakryva falc..

to samozrejme mozem jebat, takze tie rozobrate som dnes poskladal podla svojich predstav

a vysledok:
9.1J vpredu a 10.2J vzadu a nehorazny look + o par milimetrov mensie ET:

tu je rozdiel medzi zadkami:

a medzi predkami (predky su skoro take siroke jak zadky povodne

)

takze som maximalne spokojny s vysledkom, kola som zjednal na 450€, takze cena fakt jak zo sna

obuju sa na to zimne gumy a na tuto zimu mam obutie.. a uvidime co s tym, mozno to poriesim aj na leto, alebo si na zimu kupim nieco ine a toto necham na buducu sezonu :-)

jedine co mi chyba je ten kluc na otvorenie stredovych krytiek, lebo ten nemal ani povodny majitel.. neviete niekto kde sa to da kupit? alebo to je pre kazdy disk ine, ako poistny?