no, pozeram ze moj pribeh na tretej strane az.. treba to tu troska ozivit :-) tentokrat mega update aby avenger nepicoval, ze sem jebem farby a picoviny..
takze v prvom rade chcem velmi silno podakovat jeffrimu

diki kamo, ten lakos je proste spica.. bez debaty :-)
vcera mi jeffri pisal poobede ze kola su nastriekane.. tak som si to dnes tak zariadil, ze volno

rano som hned startoval do trnavy a ked som uvidel kola v lakovni, hned som padol na rit a bol som velmi happy ze aku farbu som si vybral :-) pan lakyrnik do nej zamiesal tak ako sme sa dohodli este dalsie trblietky, takze pod svetlom to robi nenormalny efekt (nieco ako na diskoteke zvyknu mat podlahy trblietave, alebo smirgle zvyknu byt take..) hned som letel do paty ku kamosovi obuvat..
ale jasne ze bez komplikacii to neslo, takze ked som obul zadky, tak pri prepruzeni uz skoro chytal blatnik vrchnu hranu elektronu, takze sme s fotrom vyrobili na rychlo z velmi tvrdej a hrubej gumy dorazy.. takze fitment je taky, ze na picny chlp

hrana gumy sucha hranu blatnika, takze som spokojny

skusal som tam nalozit aj tu 1,5cm podlozku, ale to bude chciet aj zadne nastavitelne ramena a o hodne vacsi camber, aby som nalozil taku podlozku, lebo bohuzial elektrony su uzke a 9j s 215/35 proste velky stretch nerobi.. je to asi take jak minuly rok na rialoch..
ale vsetko som poriesil, auto fici, predok ked vytocim trocha tak uz to sucha ale jebal to pes

form > function jak sa hovori

jedine co mi chyba este, su bmw loga na krytky, ktore museli pri lakovani strhnut nech to je pekne nalakovane.. takze tie musim objednat, ale to je detail..
teraz nejake fotky.. kamos mi to pofotil zrkadlom, ja som to trocha upravil, ale nic moc fotky no

a este tam su aj iphonom co som ja fotil zaber spredu priamo a zozadu priamo..