... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:Runder dik :-)
Sixo: bohuzial nijakdifuzor sa lakuje, mozno do konca tyzdna bude hotovy, ale podarilo sa mi rozjebat displej na booku, takze cakam kym pride novy z uk a zajtra si musim kupit novy monitor aby som mohol makat.. Takze prachy idu tam bohuzial, robota ma prednost..
Ale po novom roku to budem riesit.. A tak to chcem ako si pisal
Fuxxo napísal:ooo leonidas, prvy na 100ej strane![]()
![]()
![]()
tak nejake novinky, v lete niekedy na zaciatku som menil predne ulozenia, lebo som citil mensie buchoty, a kedze som dostal k stelovaku zadarmo nove, tak som to prehodil.. stalo sa to, ze na vodicovej strane sa mi to uz vyjebaloskripalo to jak jebnute, kym sa nezohrial cely priestor od motora.. takze som ledva cakal kedy to vymenim a kedze na jar budem mat este agresivnejsi setup ako tento rok, tak som sa rozhodol ze budu camber plates ulozenia, a tym padom nebudem musiet riesit vymenu tychto dielov uz nikdy..dufam :-)
takze vdaka uzivatelovi lukasss (tusim to je jeho nick) som si zadovazil sice pouzite, ale to vobec nevadi, lebo tam sa nema co pokazit a maju tak 5000km podla majitela, ulozenia, takze dnes som sa hned pustil do toho.. a musim povedat ze som teda maximalne spokojny, hned som ujebal odklon na maximuma dopadlo to tak ze dost husto :-)
namontovane:
boze to je brutaaaal ... uplne neskutocne neco ... ja to idem spravit dozadu ... jaky mas stupen odklonu vpredu a vzadu ? ... kolko by si odporucal ked uz sme pri tom aby to dobre vyzeralo a nejak sa to nejebalo ? :![]()
![]()
![]()
a na aute
![]()
![]()
najviac sa tesim ale tomu ze prestali buchoty, takze bomba.. akurat este neviem ci to necham az takto, lebo ten odklon je vacsi jak v zadu, takze tam bude minimalne 5° a to je na predku celkom hardcoreale uvidime co na to povedia letne kola
![]()
Fuxxo napísal:nic pohoda :-)
no.. minulu sezonu na rialoch som jazdil odklony cca 4° vzadu a vpredu okolo 2,5° gumy to dralo jak jebnute samozrejme, ale neni to nic vazne.. tieto ale boli dosiahnute iba extremnym znizenim, tento rok som dal tie camber plates dopredu a zadok sa pokus na geometrii nechat nastavit na takych 5,5° aspon a predok sa podla toho dosteluje..
neviem kolko tam je teraz stupnov, lebo som na geo nebol po tom ako som nahodil tie ulozenia.. ale mal som to na max nastavene, takze celkom hodne :-)
ale chcel by som vediet ake mas este plany.. lebo vidim ze tam mas obute nejake balonove gumy, takze to chce aspon 17" a este by sa zislo to znizit trocha aby si vlastne videl ten rozdiel, lebo tie odklony su vyuzitelne fakt v pripadoch ked mas perfektny fitment, kym ho nemas tak by som to vobec neriesil..