A najlepšie je na tom že v Rakúsku keď tankuješ mimo hlavných ťahov, tak cena nafty je lacnejšia ako na sk, v stredu som natankoval OMW motion 1,350. Páči sa mi ako vieš prácu pri aute nafotit, o to je ten príbeh zaujímavejší
no keby som nemal doma teraz 50l tak by som mozno aj skoda ze aspon madari nemaju lepsiu naftu, tam som dost casto.. ale ze tam to je velice podobne jak u nas
Prave som to pocital a na to, aby sa ti to "oplatilo" a usetril si 4.2€, tak by si pri priemerke 7.5 a celkovej vzdialenosti 200 km (tam a spat) musel natankovat 163 litrov nafty - porovnanie cien 1.35€ tam a 1.5€ tu.
no o to aby som usetril asi ani nejde, skor o to aby som pomohol motoru.. lenze problem je ten, ze raz natankovat mi nestaci, to by som musel stale tankovat tam, a to uz je o hubu dost
O tej kvalite nafty som uz vedel davno ale mam radu ako si usetrit starosti s repasom vstrekov a inych casti motora a palivovej sustavy.....KUP SI BENZIN
S benzinom su neni problemy aj ked kvalita toho nasho tiez nieje bohvieco ale predsa ma konzistenciu jak moc , cize moc tych usadenin sa tam nenazbiera...
Pekne fotky ozaj , len to tak uz neprezivaj a kup si ten benzin
--------------- Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo ----------------- Doska na cibulu
ale prosim ta :-) ten argument si mozes strcit to neni argument.. a to ze s benzinom niesu problemy, rozpravaj vies komu hlavne ked to bude nejaky turbobenzin, tam to bude urcite bez problemov, ze? :-)
a benzin by mi zozral aj hlavu, takze neprosim hlavne ked mam lacnu naftu..
avenger: tak ten si nechaj jasne ze by som chcel benzin, taku 750i F01, uplne vpohode :-) ale kto to bude zivit? preto radsej zvolim 740d a vyladim to na vykon toho benzinu :-)
dudecc: presne tak, ja som pocital s tym ze trysky a turbo bude treba riesit, je to v podstate spotrebak a motor uz ma 220 000km najazdenych..