... všetko o BMW ...
michaltt napísal:Koleso vracia pruzina nie tlmic. Taktiez je rozdiel progresivna pruzina vs. linearna. Kolesa nedavaju bomby do riadenia, na to su tam capy (ked si to mal dole tak vies ze je tam klb, ktory sa hybe hore/dole). Tazsie a vacsie disky davaju viac zabrat servu a tvojim rukam, samozrejme je tam moznost vacsieho opotrebenia riadenia kedze sa kladie vacsi odpor na sucasti pri manipulacii s volantom.
A este raz si predstav cestu, cesta je pevny podklad ktory nepruzi. Auto tlaci na disk a disk tlaci o zem, chytis nerovnost, tak pevna vozovka disk vytlaci hore a tak mi nehovor ze tazsi disk da mensiu pecku do kasne ako lahsi disk.
Napis mi na skype, nech sa fuxxo zbytocne netesi ze tu ma 200 stran do vianoc
Jeffri napísal:Ako Dogg napísal mne ide o výzor nie o pretekanie saide o to, že ani na 16kach to nie je žiadna raketa
Avenger napísal:
Dobre Michal nejdem sa hadat pozrem si ako pracuju tlmice a celkovo napravy dneska vecer![]()
A to je jasne ,ze su tam capy ale cez ten cap to ide do riadenia a proste citis to viac ked mas velke disky a ako pises aj sa to skor opotrebuje....
michaltt napísal:Napis mi na skype, nech sa fuxxo zbytocne netesi ze tu ma 200 stran do vianoc
Fuxxo napísal:p.s. miso ked ti tak zalezi na vahe, preco si neostal pri 17"? tie mali 9,5kg oproti skoro 13,5kg hamannom.. to je vacsi rozdiel jak u mna :-)
a ked kupis 19" tak to nebude o nic lepsie jak u mna..
ale aby to tu nebolo o kokotinach, tak mam vianoceeee :-) prva polovicka darceka vianocneho dnes dorazila z nemecka :-)
![]()
![]()