... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:eko.fresh: vies mi to upresnit? :-) egr viem, olej, filtre budem menit ale ake klapky mam vymontovat? :-)
spec napísal:Odstranění kurvítka
Odstraněním kurvítka se dá velice prodloužit životnost stroje a v extrémních případech dokonce zajistit jeho nezničitelnost. Výrobci se ale samozřejmě snaží mít co největší zisky a proto kurvítka stále zdokonalují. Doby kdy bylo snadné kurvítka najít a odstranit jsou již dávno minulé, v dnešním výrobku se kurvítko maskuje jako něco jiného, případně je jich několik, a pokud je tedy odstraněno jenom jedno kurvítko, vede to k okamžitému spuštění autodestrukce. Tato snaha výrobců je někdy dotažena do extrému, kdy se pro konstrukci přístroje použijí výhradně samá kurvítka. Obvyklá metodika odstranění kurvítka spočívá v rozebrání na součástky a opětovném složení. Obvykle nastane stav, kdy zařízení funguje a přesto nějaké součástky zbyly - jedná se právě o kurvítka.
Inac nadhera fakt krasna 3-jka gratulujem
Fuxxo napísal:len mi nieje celkom jasne, naco tam tie klapky su, ked sa to odjebava?a hlavne, ked to mozem vybrat a nic sa nedeje.. nezvysi sa mi spotreba, ked tam nebudu? lebo s feldou mam tiez teraz problem so skrtiacou klapkou a ta zere jak kamion.. :-)