... všetko o BMW ...
Maco napísal:No ty kks si si dla zalezat, to EGRko pekne v pici![]()
inaac ja tupy lakyrnik sa chcem spytat ze preco si zaslepoval egr a daval prec tie klapky ?
joy1 napísal:ahoj, prosim ta ako si to cistil? co si vlastne pouzil aby sa ten karbon takto pekne rozpustil?
Ľuboš PP napísal:To zaujíma aj mňa! Čaká ma to za 2 týždne...
peterle napísal:Maco: nemá to byť prečo hlučnejšie, ani viac smrdieť. Na výkone len získaš ale nie je to veľa.
joy & Ľuboš: Sú na to aj originál prípravky na rozpúšťanie karbónu, čistenie motora a pod. Ja keď som to robil nemal som nič také k dispozícií, tak som to čistil naftou a benzínom za použitia štetcov, kief, handier atď... Niečo sa muselo aj oškrabať na to som použil také drievko, aby som to moc nepoškriabal. Z vnútra na sanie som použi aj wapku.
viktorko: Na zaslepenie som vyrezal z hrubšieho plechu taký kruh aby to tam sadlo a ešte som ho nalepil do silikónu aby to neprepúšťalo.
patres: dik, relatívne to bolo ešte v pohode videl som už aj oveľa viac bordelu pri iných motoroch.
Maco napísal:
TIe klapky budem odnitovavat tiez a to egrko asi len vycistim elbo zevraj ked to tam zrusis tak ti to bude vyhadzovat na daignostike alebo na budikoch.