... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Re: [E46 320dA Touring] "Moje druhé JA" čistenie sania a EGR

Sobota, 1. Septembra 2012, 09:10

25€ vyvaliť za takú blbosť? radšej zhodím sanie, poriadne to vyčistím s Arvou a technickým benzínom ](*,)

miro1234567890
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 18. Septembra 2012, 07:06

potom si "spočítaj" kolko času zabiješ u niektorých motorov ,kde je absolútne debilný prístup ,ked budeš sanie vyberať ....na saní je pripevnených množstvo iných vecí, ktoré musíš dávať dole, dalej počítaj s hrdzavými šrobmi, a neverím, že na dákom jtd motore ako napr.fiat punto to zvládneš za jedno poobedie....teda pokial ty dáš dole sanie a následne ho umyješ techničákom a celé to zvládneš za 25 eur,tak ti môžem doniesť nejeden motor.....a samozrejme každý zhrdzavený a ulomený šrób ,prípadne držiak musíš nahradiť.... :thumbup:

fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Utorok, 18. Septembra 2012, 07:41

miro1234567890 napísal:
potom si "spočítaj" kolko času zabiješ u niektorých motorov ,kde je absolútne debilný prístup ,ked budeš sanie vyberať ....na saní je pripevnených množstvo iných vecí, ktoré musíš dávať dole, dalej počítaj s hrdzavými šrobmi, a neverím, že na dákom jtd motore ako napr.fiat punto to zvládneš za jedno poobedie....teda pokial ty dáš dole sanie a následne ho umyješ techničákom a celé to zvládneš za 25 eur,tak ti môžem doniesť nejeden motor.....a samozrejme každý zhrdzavený a ulomený šrób ,prípadne držiak musíš nahradiť.... :thumbup:

1. sme na BMW fóre nie na nejakom Fiat, takže pre mňa irelevantný argument
2. keď mi zhadzovali sanie, všetko išlo krásne, nič zhrdzavené, rovnako šlo aj naspať, ako riť na šerbel, všetky šróby ako nové
3. keď by som bol taký lenivý, zanesiem sanie na ultrazvuk (1hod/15€) čo bohate stačí a sanie je ako nové

peace :wink: :bmwball:

miro1234567890
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 20. Septembra 2012, 19:30

máš pravdu, pokial máš čas to čistiť a berieš to ako hobby tak ja ti to neberiem....musíš ale zobrať do úvahy,že motory sú rôzne a nie každý to má čas /a chuť/ rozoberať....vtedy tu je tento čistič sania. Firma liqui moly to vyrába direkt pre dieslové motory. Liqui Moly je origo nemecká firma a svoje výrobky ma certifikované nemeckou skúšobňou TUV, teda nie sú žiadni amatéri v autochémii...Pokial ti auto neprešlo trebárs STK a potrebuješ to rýchlo vyčistiť,vtedy tu je naporúdzi tento čistič sania....Z jedným sprayom sa dá v pohode vyčistiť dáke 2-3 motory. Samozrejme je na každom,kto čo použije.... :thumbup:

murik
Auto: X5 3,0D 160kw
Kraj: Trenčiansky

Streda, 10. Októbra 2012, 18:32

Zdravim, tiez idem cistit sanie a zaujimalo by ma ako to vycistit vo vchodoch do hlavy aby to nenapadalo dnu, tam je aj vacsi nanos ako v sani.

jefrey
Auto: F34 320d xDrive
Kraj: Bratislavský

Piatok, 13. Júna 2014, 14:49

murik napísal:
Zdravim, tiez idem cistit sanie a zaujimalo by ma ako to vycistit vo vchodoch do hlavy aby to nenapadalo dnu, tam je aj vacsi nanos ako v sani.

Budem aj ja cistit sanie a tiez ma to napadlo... Bud tie vchody do hlavy nechat tak (tiez sa obavam, co by ta napadalo a ci by to nieco neposkodilo), alebo zapojit vysavac a pomalicky oskrabavat :)

ako ste to riesili ti, co uz cistili sanie?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 20 neregistrovaných