... všetko o BMW ...
tom1283 napísal:Ahoj, máš pekné auto ale ako tu niekto písal najkrajšie bolo keď si ho kúpil. S tým znížením si to riadne prestrelil, dá sa s autom vôbec jazdiť bez toho aby Ti to nešúchalo na každej nerovnosti? Neviem si predstaviť, žeby si niekoho alebo niečo viezolAk si myslíš, že to dobre vyzerá tak nie
Fuxxo napísal:Nemyslím si, že si rezal pružiny
mohol by som vediet odkial beries tieto informacie?![]()
uzasne.. myslis si ze som rezal pruziny, alebo ako? je tam nahodeny sportovy nastavitelny podvozok, ktory je tvrdsi o dost aj od toho mkoveho, takze nie, na ziadnej nerovnosti to nesucha.. mozno sa ti to zda ako zazrak, ale je to tak
suchanie v podblatnikoch je moj najmensi problem.. problemom skor budu niektore parkoviska v nakupnych centrach ako napriklad eurovea, ale s tym sa da zit.. samozrejme ze si myslim ze to dobre vyzera, inak by som to nerobil.. nechapem jak moze niekto napisat, ze auto ktore je vyssie vyzera lepsie ako to iste auto znizene..
nezmysel..
spawner: dikec..este to samozrejme neni dokoncene.. chce to poriadne podlozky, ale najprv potrebujem Ackove gumy obut.. a to budu az zimne, na tieto elektrony..
tom1283 napísal:Nemyslím si, že si rezal pružinyAk jazdíš sám tak ok, no ja osobne vozím aj ľudí a niečo v kufri čiže auto o niečo klesne. Znížené auto je fajn máš pravdu, keby som moje dal dole tak nevojdem do garáže čiže funkčnosť mala prednosť pred efektom ale Tvoje pneu sú utopené ako na Citroene nehovoriac, že sú divne vyosené. Nič v zlom, je to len môj názor, kľudne ho vymažem. Ty si chcel feedback