Tak snad to vydrzi aj letne teploty. V kazdom pripade to vyzera ako pri lestenkach. Myslim ze vyzorovo velmi pekne.
Fuxxo: aj tvoja teoria s klučom je zaujimava, ked to začne zase robiť poviem otcovi nech vyskúša dať kluč aj tak aj tak uvidíme. ale zase ďalšia vec je že u nas na X5 to tlačitko s kt. otváraš kufor čo je v lište nad ŠPZ tak tam je ta guma uplne prešuchana a deravá.... a neviem v jakom stave to máš ty. inak BTW ešte šťastie že je na klúči tlačitko na kufor lebo to by sme furt museli chodiť otvárať kufor z interiéru lebo otcovi nejde otvoriť kufor s tlačidlom nad lištou ŠPZ. teda iba keď je vlhko. a vtedy to aj robí tie kixy. jak som písal.
uvidime no.. lepidla je na tom pozehnane, takze odlepit by sa to nemalo :-) a dikec :-) inak je to super na udrzbu, nastriekal som to sprejom na palubovky, takze to je v podstate zaizolovane a staci mi to mokrou handrou prejst a znova streknut sprejom a je to ciste..
popi: hmm ja som to ani nesledoval velmi, ale kufrove tlacidlo je vpohode..
no tak po dlhsej dobe tu mam mensi update... objednal som cez kamosa foliu, zltu a cervenu, a troska som upravil svetla :-) predne smerovky a hmlovky su v zltej a zadne svetla su cele v cervenej (vyborny efekt).. este do predu pojdu zlte led kruzky a bude to super..
viktorko: dik :-) folia sa vola oracal 8300 a da sa zohnat aj u nas bez problemov.. a aplikuje sa vpohode, ja sice skusenosti s foliami uz mam, ale myslim ze to nalepi v pohode aj taky clovek co to este nelepil.. a smerovka blika na cerveno vzadu, uvidime co na to policajti, ale hadam by to taky problem nemal byt, lebo napriklad mustangy maju od serie cervene svetla, nie?
hej, dal som ich dole.. lebo nemci to maju tak asi, ze kupis v tescu folie a nalepis si ich na auto a jazdis.. nepotrebujes ziadne stitky ani certifikat, kedze k tomu nic take nebolo.. akoze mohol som si to vybavit u kamosa, ale chcel som ich dat dolu, ked budem davat folie tak uplne jemne a na vsetky okna.. chcem aby to malo ten jednoliaty efekt z boku.. ale uvidime no..