no tak dnes tu mam zase dalsiu novinku :-)
zacal som rozmyslat co s tymi zasranymi smerovkami, lebo takto zatmavene sa mi to nepacilo vobec, a rozobrat neviem, do toho by som sa asi nepustil.. tak tymto chcem podakovat velice pekne avengerovi, ktory ma v tom utvrdil a dokonca mi nasiel fantasticky inzerat na bazosi

takze niekedy pred par dnami som objednal set oranzovych smeroviek, prednych a bocnych, su original, dane dole z auta, takze ziadna cina ani nic take, tie moje boli uz aj popukane na par miestach, odlomene rozky a tak, a tieto su jak fungel nove, takze som maximalne spokojny.. cenovka bola aj s dobierkou fantastcikych 17€ dokopy za vsetky 4 kusy

ked si to porovnam s ebayom, kde som nasiel najlacnejsiu jednu smerovku za 35 libier s postovnym, tak neni o com :-)
no ale k veci, smerovky su na aute a vyzera to doost popici, aj napriek tomu ze davnejsie som bol skepticky, lebo faceliftove smerovky niesu az po kraj oranzove, ale maju len taky vyrez, lenze teraz jak su hlavne svetla cele cierne, tak to ladi ovela lepsie ako ked boli v nich chromove veci. takze spokojnost maximalna :-)
dik avenger este raz
fotky su len tak narychlo fotene, auto zajebane..

a teraz rozmyslam co s tymi hmlovkami, ci ich nechat zlte, alebo zatmavit..