tak sa čo to pomenilo, teda skoro všetko, čo sa dalo vymeniť.. kupovali sa nové predné gumy Yokohama 235/40 18'' (nič moc, ale zatiaľ stačí:)) menil sa aj M-paket predok aj zadok kôli mojej blbosti, čiže zbytočné peniaze, ale keď je niekdo chuj tak mu treba.. (vtedy som mal ale iné nervy, z hlavy sa mi parilo
ostatné veci čo sa menili,
sú brzdy, nové ATE Powerdisky a ATE keramické platničky vpredu aj vzadu (jednoznačné zlepšenie brzdného systému, chvíľku mi pískali, ale už to prestalo, myslím, že sa potrebovali zabehnúť..)
prechod motorového oleja z 10w60 Castrol na 5w50 mobil aj s výplachom motora CNS, zatiaľ šlape veľmi dobre, rýchlejšie sa premaže, hlavne v týchto teplotách, a či začalo papať olej zistím až po pár tisíc viac km, ale verím že nezačne a bude rado za lepší olej
ďalej sa menili oleje aj v prevodovke, diferenciáli, v spojke!, brzdová kvapalina sa odsávala a dávala sa nová, nová chladiaca zmes, menili sa takisto filtre, kabínové filtre boli oba naopak, kúpili sa nové a dali sa tak, ako majú byť, nový vzduchový filter, nový palivový filter aj s regulátorom tlaku oleja, nový olejový filter, nové hmlovky, ktoré sú pofacelift, čiže musia sa ešte objednať druhé kontektory, potom sa nahodia aj tie..
prípravok na kožu od Insceneho, čistič palubovky a podobné interiérové blbosti aplikujem až pred začiatkom sezóny..
fotky moc niesú, niektoré sú mobilom, iné foťákom, ale poriadne foto aj video spravím čo najskôr, ak sa trošku oteplí..