Origo M5 tie koelsa v gunmetal ci aka to je na fotkych nevyzeraju nic moc ale nazivo to je o mnoho lepsie...Ale zozaciatku som tiez uvazoval nad ciernymi a to video by uz mohlo byt...Alebo radsej ani nie lebo zacnem rozmyslat nad nastevou AMA
DRIFTGARAGE PNEUSERVIS PROTECT ME FROM WHAT I WANT Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils Pri vymene oleja u nas a pouzitie Millers dame preplach motora zdarma.
šikovný Mario, som rád, že logistika funguje tak tak Matyson tá sada bola polovica premňa ale tesnenie na vaňu nieje premňa naživo tie kolá sú oveľa lepšie, a ten zvuk.. nekonečný príbeh, o tom by sa dalo básniť.. v AMA urobili fakt perfektnú robotu
bez špz to vyzerá odosť lepšie mali ste stým niekedy niekdo problém, že ste to nosili za sklom? Pýtal som sa nato kamaráta policajta, že 100 ľudí, 100 chutí..vaše skúsenosti?
bez špz to vyzerá odosť lepšie mali ste stým niekedy niekdo problém, že ste to nosili za sklom? Pýtal som sa nato kamaráta policajta, že 100 ľudí, 100 chutí..vaše skúsenosti?
P1000207 - kópia.JPG
no kamarat policajt sa vyzna ECV musi byt vpredu, tak ako je homologizovana pre dany typ auta.
ex E46 316ti M-paket ex E46 325ci M-paket ex E46 M3 Competition ex E46 M3 Coupe ex E46 M3 Convertible ex E92 330xd A-Paket ex E91 335d M-paket ex E90 M3 ex E92 M3 Competition ex E92 M3 DCT AM + dalsich 500 koni
mne je jasné, že je to dané zákonom, určite aj jemu, ale ja som sa ho pýtal nato, či to zvyknú policajti pokutovať, nato bola myslená daná odpoveď 100 ľudí 100 chutí..
hmm, keby som im povedal, že som ju odtrhol v teréne, tak by sa asi posrali smiechom chce to vymyslieť niečo, aby sa to dalo nosiť takto, bola predtým nalepená obojstrannou páskou, ale ako nasnežilo, začalo sa to rozpúštať tak aj spoje povolili, žeby dať kvalitnejšiu obojstrannú pásku?
presne takú odpoveď som nechcel počuť ale čakal som ju.. no čo, budem to tam musieť nalepiť znovu obojstrannou páskou, stým rámikom to vyzerá ešte horšie..
Možno teraz trepnem, ale ako je to s tými malými ŠPZkami na Alfách...čo majú vpredu vľavo? Už som to videl viackrát... Možno by sa to dalo dať aj sem, nie?