Ďakujem chalani, je to taká moja menšia M5ka

a Hector áno, V8 300 koňová zadnokolka bez samosvoru v manuále, a to som sa predtým vozil akurát tak na 1,9 TDI Golf III., čiže zmena ako sviňa, ešte si musím nato poriadne zvyknúť..
neskutočne sa teším na jar, keď zmizne sneh a štrk z ciest, cesty trochu polepia nech tam niesú diery jak na poľných cestách a začne raj pre Bawariu
ja zatiaľ dovtedy odložím výmenu brzd a podobných vecí, mierne cítiť aj klepanie vanosu, keď sa auto zohreje, tak možno bude treba aj vanos robiť.. všetko povie diagnostika, na aute určite šetriť nebudem..
zatiaľ vymením oleje, filtre, kvapaliny, ošetrím kožu, porobím interiér, dám spraviť pixely na palubáku, dám tam aj m-kové pedále a m-kové spätné, ale to až po diagnostike, keby bolo treba peniaze inde..
Blesk tú olejovú vaňu dám prečistiť asi do servisu, jedine že by mi stým niekdo pomohol, ja sa do toho až tak nevyznám a nemám to ani kde porobiť.. a tie disky sa kontrolovali len predné, a krivý je pravý predný, ľavý ževraj len mierne, tie zadné dám tiež pozrieť a dám to keď tak vyrovnať všetko naraz, ale až keď sa oteplí, dovtedy budem auto len upgradovať a jazdiť sa bude len minimálne..
zatiaľ sa tvárim, ako by som bol bez auta, aj keď je to veľmi ťažké, odolávať tej túžbe sadnúť za volant, naštartovať to zviera a odviezť sa, ale láska k autu je silnejšia, a viem že dokým nemám istotu, že je všetko v poriadku, oleje a filtre sú pomenené tak ju jazdiť nebudem, budem ju zatiaľ len hýčkať
nepoznáte nejaký dobrý servis v okolí Prievidze, kde sú chalani čo sa vyznajú do E39, hlavne do Vanosov a V8?