Áno za tie peniaze je už v cene aj výmena, a 20% DPH, a ceny bmw, takže sa s tým ešte bude dať ísť podstatne dole

No ono to je tak, že ja som kúpil auto po niekom, kto ho mal rok aj niečo, a on ho kúpil od takého pána z Lučenca, ktorý ho v roku 2006 doviezol na Svk. z Nemecka a poctivo sa on staral, viac ako poctivo, a potom sa predalo niečo cez 15-17tis eur v roku 2010 aj viem do akej firmy, len sa mi nechce písať tie názvy, lebo v aute boli všetky papiere ako ho zabavil exekútor, keď ho nesplácali. Ale sranda bola, že mal napísane, že činnosť - čistenie a umývanie a oprava vozidiel

ale v akom stave to auto bolo, to proste bolo strašne smutné. Celá táto kúpa bola od večera do rána. Proste som nevedel, že za 10hodín už budem mať auto - prvé svoje vlastné

Zatiaľ som spokojný, tak nech sa drží, len troska ma trápi, že bude asi potreba vymeniť zotrvačník a to je dosť veľká položka, s prácou cez 1000 euro

Zisťujem náhradnú variantu, ale ak nebude, už sa neposeriem, proste zaplatím tie peniaze a dám si to celé vymeniť za nové