... všetko o BMW ...
slevin napísal:Na M4 vykon viac nez ppč :) inak maximalku das aj na 5 aj na 6-ke. Ja to tak mam tiez, udajne.
vreco napísal:to aj nejak veľa je ten stratový výkon![]()
skoro 100hp rozdiel medzi kolesami a motorom.
gasp0 napísal:Inak sranda ze napriklad americke mka e36 3.2 (v papieroch 240hp na kluke) s bolt-onmy maju okolo 260whp tie spravenejsie (sanie vacky chip vyfuk remenicky zotrvak)
slevin napísal:O mechanickom obmedzovaci v prevodovke som este nepocul, ani nevidel. Moju som mal rozobratu do srobika. :) no a ten stratovy vykon, teda rozdiel medzi kolesami a motorom podla mna zavisi od rotujucej hmotnosti vozidla(mozno sa mylim), kluka, prevodovka, kardan, dif, polosy. Len neviem ci to urcuje pocitac brzdovej stolice alebo to tam zadavaju oni. Dokonca ty mas o 20kg viac ako ja, preco? Cekni moj pribeh str.11 :)
James napísal:pokial viem, tak stratovy vykon sa meria prave od momentu kedy pri max rpm pustis plyn a brzda ( ta valcova :) ) si spocita z rychlosti akou jej klesaju otacky aky je stratovy vykon, tj ako velmi je brzdene motorom ( resp celou sustavou motor+poloosy atd )
SmartBastard napísal:PS: bol si minulý rok na Dynoday? Koľko ti tam namerali? Nemáš graf?