... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
nadro
Auto: BMW E46 320 touring
Kraj: Žilinský

Re: [E46 323Ci] audio zadek final!

Štvrtok, 22. Novembra 2012, 10:51

až na tie výhybky. tie mi tam moc nepasujú na to plato.
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 22. Novembra 2012, 11:22

Výhybky skryť, výškače do rohov(takto to vyzerá že hrajú do opierok) a môže byť. Takto je to ak na tuningovom zraze v Pliešovciach, čo je škoda lebo potenciál to má .
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

Demkowicz
Autor témy
Auto: E46 323 Ci cosmo
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 22. Novembra 2012, 12:13

Vyhybky urcite tak ostanu, uz do toho nebudem drbat a je mi popravde jedno ako to niekto vidi, mne sa to paci tak ako to je, mozno je to trosku tuzing výhuk no chcem to tak mat.. Mne po plate nebude behat ziadny pes ani kocur, nebudem tam davat tasky z Tesca ani nic a ked mam pod mriežkami schovane repraky jak delo tak chcem aby to bolo zretelne ze tam neni len seria ;) Vysky som chcel dat niekde do rohov no je tam na piču pristup a miesto a nebudem to jebat niekde nasilu nech je to az na skle nalepene, takto to bol kompromis a tiez som si myslel ze to bude hrat do opierok no ma to primerany zvukovy prejav 8)

dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 22. Novembra 2012, 12:28

Veď ja sa nehádam ani nič podobné, ak sa Ti to páči, tak je všetko v najlepšom poriadku :wink:
Demkowicz napísal:
Vyhybky urcite tak ostanu, uz do toho nebudem drbat a je mi popravde jedno ako to niekto vidi, mne sa to paci tak ako to je, mozno je to trosku tuzing výhuk no chcem to tak mat.. Mne po plate nebude behat ziadny pes ani kocur, nebudem tam davat tasky z Tesca ani nic a ked mam pod mriežkami schovane repraky jak delo tak chcem aby to bolo zretelne ze tam neni len seria ;) Vysky som chcel dat niekde do rohov no je tam na piču pristup a miesto a nebudem to jebat niekde nasilu nech je to az na skle nalepene, takto to bol kompromis a tiez som si myslel ze to bude hrat do opierok no ma to primerany zvukovy prejav 8)
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

Demkowicz
Autor témy

Re: [E46 323Ci] STP Gold pow

Nedeľa, 2. Decembra 2012, 10:56

Takze vcera som bol za chlapikom v Michalovciach nakupit nejake to STPčko (adekvatna nahrada tlmenia Dynamat pre tych ktori nerozumeju), chlapčisko ma paradne ceny oproti beznym cenam v e-shopoch takze uz mam dodavatela na taketo srandy, kupil som zatial 6 platov.. zatial som polepil kufor, roboty (aktivnej roboty) na 3 aj pol hodiny ale myslim ze som to spravil poriadne i ked niekde sa s tym proste dostat nedalo.. na kufor islo cca 1 aj pol platku a ako som pozeral dvere tak jedna strana zožerie urcite viac ako 3 platy takze este budem musiet dokupovat, tie dvere su fakt obrovske na coupe xD FotoS

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

PS: niektore plochy sa nedaju prelepit cele , tak ako káže manual tlmenia takze preto ostali taketo , v tej strednej "komore" je zamok kufru a nechcel som to prelepit, nieco sa pokazi a teraz to budem rezat a špárať do toho jak puk, po stranach zamku su take priehlbiny do ktorych pasuju vybezky v tapacirungu, s tym sa tiez nic moc spravit neda... este su tam nejake skary ale to len na priechodky kablov, ja si myslim ze to bohate staci tak ako to je 8)

djkakadu
Auto: 2xM54 M50T M44T

Nedeľa, 2. Decembra 2012, 12:23

Pekne spravená robota, ši šef =D>

IGLA003
Auto: e90lci
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 2. Decembra 2012, 12:52

pekna robota,len to radio daj lepsie ked uz si nalozil morel a vytlmil

runder
Auto: ropak

Nedeľa, 2. Decembra 2012, 21:22

nech to duní 8)
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

Demkowicz
Autor témy

Utorok, 4. Decembra 2012, 11:16

Co sa tyka radia ma uz zacal lamat tu pritomny djkakadu na nejaku obrazovečku ale to sa este uvidi :D Zacal som soferove dvere... vobec to neni med lizat ako som si predstavoval, to tvarovanie dveri, kadejake priehlbiny, vyrezy atd. no proste OMG! :lol: zadny plech na soferovych dverach vylepeny, ruky dorezane jak po boji s medvedom... mam pocit ze dvere budu extremne tazke po tomto tak snad to panty vydrzia a nebude sa to krivit

Obrázok

Obrázok

Obrázok

NZ-RAIN1
Auto: E36 touring
Kraj: Nitriansky

Re: [E46 323Ci] - StickerBomb ?

Pondelok, 31. Decembra 2012, 14:00

Dogg88 napísal:
Marosqo neviem ako myslis "opakovalo" ? vytlacit sa da hocico...
ja mam na svojom aute sticker bomb a drzi v pohode....
Maiki nechapem co je na folii zle a na papierovom stickerbombe (ktory musis lakovat) dobre? to mi vysvetli...
ked ma omrzi stickerbomb jednoducho ho strhnem...no ked ho mam prelakovany ako pises tak asi tazko...

moje auto:
Obrázok

Aj mne sa lubi strickerbomb :D kde sa to dá kupiť ?
Obrázok

E36 Touring -Fake /// M packet

skoki
Auto: BMW e46 328i touring

Re: [E46 323Ci] STP gold front!

Pondelok, 31. Decembra 2012, 15:14

ahoj, paradna praca, uz zacinam pomaly aj ja. Zalepil si aj ten velky otvor na dverach? repra do dveri nechas v tapaciroch alebo ich das priamo do dveri?

Demkowicz
Autor témy

Utorok, 1. Januára 2013, 16:46

sewa hudobny brat :D no zatial le len vonkajsi plech vylepeny, teraz na to nemam cas a po zime sa mi tam nechce šaškovat :D ale urcite bude aj ten velky otvor zalepeny len pri lepeni velkych otvorov treba najprv natahat nejaku izolacnu pasku a potom na pasku dat platy (kvoli deformacii v lete, aby to tlmenie vo fugach neovislo jak pupek Žééérarda Depardiéééueaia :lol: :lol: a repraky budu na plechu, nema zmysel menit audio bez toho aby si repraky poriadne neukotvil, tapacirung je strasna hlupost ktoru inzinieri nedomysleli, najhorsia moznost ako osadit repro je do tapaciru :D takze to bude tak ako vzadu

skoki
Auto: BMW e46 328i touring

Utorok, 1. Januára 2013, 16:57

:D no presne tak to budem robit aj ja, inak s tou paskou to je celkom dobry napad, ja som to chcel laminovat a toto mi pride ako celkom dobre a jednoduche riesenie :mrgreen:

Demkowicz
Autor témy

Streda, 2. Januára 2013, 10:09

lamino nie, nieco sa ti dojebe, budes sa potrebovat dostat do priestoru dveri a budes to potom so sekerou rúbať? :lol: staci paska v pohodicke, vela stastia ked sa do toho pustis :thumbup:

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Streda, 2. Januára 2013, 12:05

Chalani niekde som videl ze tam davaju iba obycajnu priesvitnu foliu nejaku a na to potom lepia tmnenie, myslim do tych dier. To bude menej roboty ako lepist pasku. Inak a bude to vobec treba? Ten hlinikovy povrch toho STP to neudrzi?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných