Takze mensi-vacsi (pre mna) update, audio co sa tyka plata a teda ozvucenia zadnej casti vozidla je dokonceny.. Taky bordel ako som tam mal ja som este v ziadnom aute nevidel, konecne sa to uz podoba na auto

repraky Morel Maximo 6 osadene do MDF kruzkov ktore som na plech prilepil vlaknovym tmelom, najprv som diery chcel vyplnit PU penou ale myslim ze to bola dost velka prehánka z mojej strany

takze blbost zaciatocnika, tmel bohate staci a dobre sa s nim pracuje.. Taktiez uz mam PaJoNýRa Deh-2300UB tušim, usb, AUX, RCA vystup (skoda ze len jeden).. Radio bohovske, jedine co mu chyba je bluetooth ale tak telefonovat v aute moc nebudem (ti co ma poznaju poznaju moju lasku ku telefonovaniu

) takze na prenos muziky z fonu alebo ineho media postaci 3,5 mm jack alebo teda usb kluc so songami.. o tom ci to pasuje do interieru pomlcim, cakal som ze tam viac zapadne no nevadi, vyzorovo sa mi to radio paci a bude plnit ucel, to je hlavne

Dalsi na rade je 4 kanal zosik (mam aj vytipovany , 110 rms na kanal), redukcia na autoradio spolu s emulatorom na ovladanie radia z volantu (60 € za picovinu, potesi) , dotlmenie (najprv asi kufra + veka kufra) a potom to coho sa bojim najviac a sice instalacia repro do prednych dveri.. treba rezat plech a zacinam mat pocit ze tie repraky co mam sa mi tam ajtak nevmestia a ked hej tak len-tak-tak, moc hlboke su.. newa, life is a game

+ teda baterka nova lebo dobijat kazde 2 tyzdne tu 45 aH co tam je sa mi uz nechce a poriadne audio si ziada poriadnu baterku