... všetko o BMW ...
jararak napísal:ta foto na letisku klcov :)
vitaj inac, fesanda
 vitaj, ja len dodam ze auto je na zivo este ovela krajsie. Pre mna najkrajsia tricka aku som zatial videl
 vitaj, ja len dodam ze auto je na zivo este ovela krajsie. Pre mna najkrajsia tricka aku som zatial videl 

mam v aute 2xradio to co vidno je BMW Bavaria a dalsie mam v skrinke pioneer na usb obydva su funkcne a taky som zohnal vyklopne zadne bocne skla dost fajn vec v lete ked uz nemam to strešne co mi vadi na tomto aute asi najviac
 mam v aute 2xradio to co vidno je BMW Bavaria a dalsie mam v skrinke pioneer na usb obydva su funkcne a taky som zohnal vyklopne zadne bocne skla dost fajn vec v lete ked uz nemam to strešne co mi vadi na tomto aute asi najviac  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) okna su v eletrike boli tam kluky:)
 okna su v eletrike boli tam kluky:)

tu nemecku trikoloru co mas na mriezke masky si kde zohnal? Hladam nieco take a ani na ebayi som nenasiel
 tu nemecku trikoloru co mas na mriezke masky si kde zohnal? Hladam nieco take a ani na ebayi som nenasiel  
vt_mischo napísal:Pekna tricatu nemecku trikoloru co mas na mriezke masky si kde zohnal? Hladam nieco take a ani na ebayi som nenasiel
 diky
 diky