... všetko o BMW ...
Marosqo napísal:co maju gumy spolocne s tym ,ze auto plave v kolajach? budto hladaj chybu v naprave, geometrii, alebo ...
Marosqo napísal:nahovno geometira a auto moze ist rovno... ak mas rovnomerne zbiehave, pripadne rozbiehave, tak ide taktiez rovno, a presne na nerovnostiach, kolajach sa rozplave, pripadne je neiste v zatackach... cize som zvedavy na vysledok
michaltt napísal:
pises zo skusenosti alebo len tak, do vetra ? Zaujimave, ze ja som mal komplet prednu napravu novu a tiez som lietal v kolajach ako blazon. Vymenil som gumy a sedim ako priklincovany.
Netvrdim, ze su to na 100% pneumatiky ale z praktickych a logickych dovodov je jednoduchsie skust najprv pneu ako riesit komplet napravu.
TheStig napísal:Gumy majú toho vela spoločného s ťahaním v kolajach, prípadne s jazdnými vlastnosťami. Skús si len pojazdiť na podhustených, prípadne prehustených gumách aký tam bude rozdiel...
A to isté je keď máš mäkkú bočnicu a tvrdú.
cartman napísal:Trošku som pomenil fotky chalani.
Čo sa týka pneu, viem, že tie runflaty nekupovať. Ešte ma napadla možnosť, či tieto 2 problémy nebudú spolu súvisieť.
Nevadí, hlavne skúsim cez víkend prehodiť kolesá a uvidím čo to spraví.
Ak by k tomu došlo, nemáte niekto na predaj zánovné pneu? Alebo niekoho spolahlivého, kto predáva dobré kúsky? Ale to bude asi problém nájsť so spevnenou bočnicou nejaké málo jazdené.