470 a gumy su tam uz tie co chces? alebo bez gum? lebo to je dost vela love ked este to treba striekat + este gumy na to obuvat.. 19" niesu vobec lacne a jazdenky najskor nezozenies.. :-/
Suhlasim s Michalom naco su mu take disky ojazdene osuchane 20 kilove mohol mat nejake dotz shuriken lahke ako papier lebo prvotna surovina s ktorej sa robia je drevo
Parada Jeffri som zvedavy na ten fitment strasne..... aj ked urcite budes pindat na tu vahu lebo ja mam 12kg predok a 11kg zadok a dost to ubere na akceleracii ,preto ani nechcem zatial 19 riesit vobec ale tak vzdy ked som sa na svoje kukol po zastaveni tak ma nervy nato ,ze je to lenive presli
--------------- Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo ----------------- Doska na cibulu
No hej AEZky sú najviac popiči ale ja som vyjebaný túzer tak si musím dať na auto niečo čo by tam vôbec nemalo byť Vieš všetko veľké je cool .. ešte veľké nárazníky a krídlo a budem najviac super.. samozrejme podvozok 10000 metrov od zeme
Tak povedzme si otvorene 318ka nie je žiadne žihadlo aj na 15kach Takže mám piči čo ako to pôjde hlavne, že to bude tuzing.. som predsa nejaký tuttifrutti túzer ňe?
Naposledy upravil/-a Jeffri v Streda, 28. Novembra 2012, 16:46, upravené celkom 1 krát.