Pred par dny na bmwklub.cz bleskurychle prolitla jedna e34ka M5, kterou jsem predtim z klubu neznal, ale videl jsem ze prodejce ma cca 2,5 tisice prispevku. Nevahal jsem a druhej den jsem zhavil telefon a cca hodinku po rozhovoru uz jsem sedel s Doemixxxem v mym dailycaru a frcel smer Brno. Po prijezdu nas prekvapil prijemnej chlapik jmenem psena, ktery odpovidal na vsechny nase zvidavy dotazy co a jak, vypravel co s autem vsechno zazil atd ...
Po detailnim ocumovani auta asi hodinu jsme se dostali ke zkusebni jizde, nacez psena rekl ze vazi asi 90 kilo, ze by to byla zbytecna zatez a podal mi klicky, at si to jedem projet sami. Zustal jsem docela v soku, protoze tohle bych nikdy od nikoho necekal, nabizel jsem do zastavy klicky od myho shitkoauta, ale psena ze v pohode, ze jsme prece z jednoho klubu :) Takze jsme vyrazily. Prvni kilometry jsem peclive zahrival motor, nekde v Brne se otocil a jel zpatky, motor zahraty, tak jsem si rekl ze tomu trosku nalozim. Jednicka, z auta se vylila takova sila kterou bych na tak starej vehikl absolutne necekal

dvojka, s Kubou oba zaboreny v sedacce, ja blbej usmev na tvari. Trojka, na budikach asi 150 nekde mezi panelakama... uz to bylo trosku moc, takze brzdy! skvely, jedovaty. V tu chvili jsem vedel ze to auto mi bude rikat PANE.
Slovo dalo slovo, psenovi jsem nechal zalohu, jelikoz jsem druhy den v pondeli rano odjizdel na 5 dni pryc a nebylo kde schrastit penize. V prubehu tydne jsem zjistoval jeste dalsi technicky detaily, na ktery mi psena ochotne odpovidal (diky!)
No a dneska to konecne prislo, ve 12 jsme vyrazily smer Brno, v nejvetsim slejvaku ktery se s nama tahl celou cestu, tak dlouho jsem Praha-Brno jeste nejel.
Po prijezdu jsme vyridily papirovani, smlouvy atd, psena mi na cestu pribalil par dilu, ja nasedl do svyho prvniho Mpoweru a vyrazil smer Praha, s cordobitch a Doemixxxem v zavesu.
Po vyjezdu na dalnici jsem jel s velikym respektem k tomu autu smer praha, ale po par szivacich kilometrech jsem musel vyzkouset tu silu, jede to a ZNI to proste neuveritelne

Ted parkuje v garazi a ceka az na nej prijde po kabriu rada, v dohledne dobe probehne mensi servis + renovace interieru by FINESTCARS.
e34 ///M5 3,6 L, 235 KW- 315 PS + 15 PS chip Kerscher
258 tis. nakroucino
pred 30k delana mensi GO motoru
KW var. II- podvozek
Meyle HD ramena
17'' origo sekery
okna, zrcatka, sedacky, sibr- vse v elektrice
klimoska-zatim nefunkcni
kozeny sedacky s dost ztvrdlou kuzi (zamaka se) + palubka a madla dveri obsita kuzi
dneska po dovozu domu diagnostika-
jedina zavada- nefungujici elektricke vysouvani hlavove operky spolujezdce :)
Do TOP stavu je na ni prace jak na
KOSTELE, ale to vse casem :)
plany: vycisteni interieru + renovace kuze, odtuzit predni optiku vymenou za origo, mozna vymena zadnich svetel za origo (ted tam jsou depa, od origo se rozeznat zrejme nedaji, ale jen pro ten pocit

), nakup predniho M5 loga na masku (to tam moc chybi!)..nakup zadniho M5 loga na kufr (po lakovani kufru je nalepeny vys nez ma byt, musim to predelat), vymenit svicky, filtry, oleje vsude kde to pujde. Pak se asi parkrat projedu, bude konec sezony a ja zacnu setrit na komplet renovaci pristi rok, nebo za 2 roky, nebo proste nekdy :) V planu je uvedeni do naprosto TOP kondice, ale je to beh na "trosku" delsi trat nez trica v kabriu :)
PS: uvazuju o tom ze si otevru muzeum

A dneska jsem si udelal v Renocaru, kdyz jsem byl objednat par veci,
VELIKOU radost :)