... všetko o BMW ...
jararak napísal:dobrou fotkou vies vela zakryt a zase to pekne zvyraznis, ale neboj, je tam vidno aj tie preliaceninky, ale prakticky vsetci hovorime o tom istom. tak ci onak, myslim, ze lepsie je mat technicky zdatne auto ako opticky, na dvore mi bude nanic ked na neho budem len pozerat
Lukynko napísal:Ja tak nemam rad ked dakto chodi na "sportiakoch" Ale neeee....super stroj to je.Niekde som cital ze vraj udajne bolo robene v spolupraci s Lamborginy ci s cim.
V kazdom pripade krasny stroj! Prejem ti ho....
Este taka drobucka poznamka...Ak by som JA vlastnil M5-ku typ E34 urcite by som dal to M-ko zo zadnej kapoty dole.a dal tam nieco ine- napr 524TD.Pytas sa preco? Jednoducha vec, ak niekto sa zacne s tebou hrat (pozname typy-vcera vodicky,ockove auto) tak ho vyrobis bez mihnutia oka.A moze byt chlapec smutny ze ako je to mozne z zrovna najslabsi diesel ho vyrobil.Taky vlk v ovcej kozi :)
jararak napísal:mimochodom tusim niky lauda sa vyjadril vraj to bolo najlepsie seriovo vyrabane auto, brutalne vyvazene, vhodne na cokolvek co si clovek zaumieni, ci do obchodu na rozky, v nedelu do kostola, zadriftovat medzi kuzelky alebo ist poprehanat nejake specialy po okruhu.