... všetko o BMW ...
Roman320 napísal:Krásne autojediné čo by som vytkol je to že by som tam asi dal širokú kapotu a masku+tie svetlá,ktoré si už objednal :-) Prajem vela šťastních KM bez nehody a ostatních problémov.
SyrupOne napísal:
Diky, za prani, nicmene- FL z toho urcite delat nechci, chci to auto zrestaurovat do puvodniho stavu, ne znehodnotit faceliftem, s kterym to auto proste z fabriky nevyjelo
blesk napísal:=D> tuto cast vlastnenia auta mam vzdy najradsej - ked sa odkryva jeho viac ci menej skryta krasa:-) Nejak sa mi ale nezda ta sedacka spolujazdca - pred cistenim bola rovnomerne matna, po - je koza miestami lesklejsia - s tym by som nebol spokojny. Koza by mala byt po ostreni matne vlacna. verim ze vlacnejsia je. resp opakovanym osetrenim este zvlacnie ale ta prirozdena matnost by mala zostat. ale mozno s ato este musi vsiaknut - skus dat fotku o par dni. Inak fakt parada, viem si predstavit tvoje nadsenie teraz z auta
SyrupOne napísal:
Fotil jsem to ihned po aplikaci ty impregnace, jasne ze se to vsakne... O tu kuzi se nikdo tech 20 let nestaral evidentne, takze ji proste musim promastovat v kazdy volny chvili, kdy to jen pujde, at trosku zvlacni.
mamomi napísal:ako si prosím ťa tepoval ten kobár? Musím to vyriešiť na sedme aj na tríce. Vyzerá to silno hot :) sedmu by som si chcel podobne vyšperkovať, veď už na tom pracujem :)
patres napísal:Skvelá kúpa, pevné nervy a prípadne bezodnú peňaženku želám