... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
gomez89
Auto: E39 530dA
Kraj: Prešovský

Re: [E38 740iAG Individual HighLine] 100RM`s - Reborn Starte

Piatok, 8. Novembra 2013, 18:16

Dogg88 napísal:
ked to beres takto "trhovo" tak absolutne nema zmysel ani cely "reborn" co na tom aute robi...ved to auto nema taku hodnotu kolko do toho nasype :lol:
boze boze

Ale sak furt sa musi najst nejaky expert, co jazdi na F a je paan teraz, ale zabuda chlapec, ze zivot mu to moze velmi rychlo vziat, hoci kedy, clovek nikdy nevie a potom co?

Tak potom ani Martinova 24-ka nema asi ziadnu hodnotu, kedze to je stary kybel, alebo niektore cukrikove 30-ky...

Ja si praveze myslim, ze az po tom celolaku to bude vyzerat brutalne a az vtedy bude mat svoju hodnotu, ktoru momentalne chlapec nevidi.

:-({|=
e36-m52b25-limo-M packet-technoviolet metallic
e39-fL-530d-limo-antrazitmetallic
rr-l322-3.0d-m57-javablackmetalic
e66-750Li-n62n-monacoblaumetallic

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Piatok, 8. Novembra 2013, 21:28

Maco napísal:
Si sa vyzuril a mozme porkacovat dalej :mrgreen:

:thumbup:

palzo napísal:

#-o =D> :thumbup: [-o< :roll:

:?:

Dogg88 napísal:
ked to beres takto "trhovo" tak absolutne nema zmysel ani cely "reborn" co na tom aute robi...ved to auto nema taku hodnotu kolko do toho nasype :lol:
boze boze

Peto to mi povies ty co si radsej jazdil na iSe s rozdrbanou prevodoukou ako to dat urobit? Peace.....

starynovy napísal:
ach jaj, vsetci zo sekcii F10 a nizsie, zavolajte kamosovi s feldou, dajte lano, a auta odtiahnite do srotu, do takych skurvenych kyblov sa neoplati ani tankovat. :thumbup:

Nvm na koho to bolo mierene ale ja som F10 zatial videl iba zo 100 metrovej dialky a odzadu..... #-o

Panak666 napísal:
Ja som robil celolak - vrstvy mam 2x farba 3x transparent lak, original nemecka farba podla bmw cisel... Ziaden ral odtien soc.. Lak ma stal 1600€ a co ??

Stojim si za svojim, ak daco robim tak poriadne, ak to poriadne robit nechcem alebo na to nemam love tak to nerobim... :!:

Jeden clovek zo vsetkych, vlastne aj ja som ho robil cize sme dvaja.... Tvoje je aspon iSo a nie tuctova (sice s dobrou vybavou) 740iA dokonca bez L, to proste nie je a ani nebude zberatelsky kus, skus sa nad tym zamysliet.......

gomez89 napísal:

Ale sak furt sa musi najst nejaky expert, co jazdi na F a je paan teraz, ale zabuda chlapec, ze zivot mu to moze velmi rychlo vziat, hoci kedy, clovek nikdy nevie a potom co?

Tak potom ani Martinova 24-ka nema asi ziadnu hodnotu, kedze to je stary kybel, alebo niektore cukrikove 30-ky...

Ja si praveze myslim, ze az po tom celolaku to bude vyzerat brutalne a az vtedy bude mat svoju hodnotu, ktoru momentalne chlapec nevidi.

Kokos chlapci asi mate z tych F komplex :lol: .......... Citajte poriadne prosim Vas...... Ked to nalakuje tak to bude mat hodnotu? Kusok vyssie som napisal co si o tom myslim, tak neporovnavaj eMko z 80 rokov v povodnom stave,s 740iA ktorych kupis behom pol hodiny asi 1000.......

skoki
Auto: BMW e46 328i touring
Kraj: Bratislavský

Piatok, 8. Novembra 2013, 21:48

to že pre teba to nemá zmysel je fajn. Ale najde sa x ludí, pre ktorých to zmysel má. Tiež som názoru, že ked nieco robim robím to poriadne. A pozerať sa stále na trhovú cenu je nezmysel. To potom môžme auta rovno vyhadzovať. Šak ked sa mi na napr na 10 ročnej e46 rozsype automat, repas stoji 1500 eur to radsej vyhodim lebo to auto nebude mať vyššiu hodnotu... ](*,) ](*,) ](*,)

Dogg88
Auto: n/a

Nedeľa, 10. Novembra 2013, 21:45

gomez89 napísal:

Ty si pochopil co som pisal a ako som to myslel? Zjavne nie...
Klub tvoria ľudia, nie autá...

100RM
Autor témy
Auto: e61 550i

Piatok, 15. Novembra 2013, 23:11

Chlapi, asi ste si nevsimli jednu podstatnu vec ktoru som tu pisal: auto sa pripravuje na predaj ! Preto nehodlam donho investovat sumu, ktora nema sancu sa vratit (a ze pocitat viem dost dobre, to sa nebojte).

100RM
Autor témy

Štvrtok, 12. Decembra 2013, 23:30

Tak maly update:

Po kradezi narazniku, ustrihaniu kablov od senzorov atd som zohnal Alpina naraznik, takze uz je na aute. V sobotu ide auto na "generalku" do servisu:

- vymena stredovej a pomocnych tyci
- vymena par ramien
- olej
- nova baterka
- vyhodenie katov
- nove lambdy
- repas plynu
- nove gumy (Bridgestone Blizzak)
- nove sviecky
- vymena tesnenia pod vikami ventilov
- vymena tesnenia sania
- vycistenie ventilov kurenia
- geometria

Zatial celkova investicia cca 30 000 CZK (bez laku), takze by som pomlcal s vyrokmi typu "kto to nechce robit poriadne nech to nerobi", "ked nema prachy, nech sa na to vysere" a podobne ...

No a este mi neda nereagovat na prispevok heroe k tomu iSu - v com konkretne je iSo vynimocnejsie auto jak "tuctova 740i dokonca bez L" ?

Nemyslim si ze zrovna moje auto je vynimocne (aj ked si stale myslim ze po e31 je to druhy najkrajsi "moderny" pocin od BMW), ale na iSu uz vynimocneho nevidim vobec nic (a tiez to neni ani L, tak nasrat) :-)

100RM
Autor témy

Štvrtok, 12. Decembra 2013, 23:36

Btw, aj tak si myslim, ze po vsetkych technickych opravach mi nakoniec jebne a auto pojde do povodneho laku:

http://img.yauto.cz/photos/20068/703783 ... 8_735i.jpg

littleB
Kraj: Zahraničie

Piatok, 13. Decembra 2013, 00:13

Byť tebou, radšej nepíšem o prevedených investíciách do auta, aby ti ho zase niekto neprišiel "obzrieť"... :wink:
Ale držím palce, nech sa reborn podarí a k farbe - aj modrá je dobrá. :D

100RM
Autor témy

Piatok, 13. Decembra 2013, 00:34

Ak si ho niekto príde pozrieť, čaká ho pekné prekvapenie :-D

Pežot

Piatok, 13. Decembra 2013, 07:40

Nasrany 100 er em :D bude kuskat ... len tak obkuskavat jeho kosti ... :lol:

100RM
Autor témy

Piatok, 13. Decembra 2013, 16:20

Blbci :-D

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01

Sobota, 14. Decembra 2013, 22:27

100RM napísal:
No a este mi neda nereagovat na prispevok heroe k tomu iSu - v com konkretne je iSo vynimocnejsie auto jak "tuctova 740i dokonca bez L" ?

Nemyslim si ze zrovna moje auto je vynimocne (aj ked si stale myslim ze po e31 je to druhy najkrajsi "moderny" pocin od BMW), ale na iSu uz vynimocneho nevidim vobec nic (a tiez to neni ani L, tak nasrat) :-)

Nemyslel som to v zlom, ale úprimne daj si na hociktorom bazáre e30 iS a e38 740i, čoho ti vykopne viac??? Chápeš auto robí výnimočným jeho počet zachovalých kusov. Tvoje je tiež super viem si predstaviť sa na takom vyvážať, ale stará sedma je proste stará limuzína, ktorá nemá hodnotu lebo je stará a svoj reprezentačný účel už neplní..... narozdiel od starého iSa, ktoré svoj účel plní do puntíku :wink: , a to nehovorím o tom že to bola raritka už v čase keď sa vyrábalo. Jediná hodnota starej 7er je FULLka a k tej patrí jednoznačne L. Nehnevaj sa fakt to nemyslím v zlom, len to je môj názor a viem že sa nemýlim.

100RM
Autor témy

Nedeľa, 15. Decembra 2013, 00:38

Ja sa samozrejme neurazam, nieje preco, kazdy ma svoj nazor. Napriklad mne sa e30 nikdy nepacila, pripomina mi to Zigul ...

Zaujimave ale je to tvoje spojenie vyrazov "je to len moj nazor" a "viem ze sa nemylim" :-D

Kazdy si vybera auto podla svojich preferencii a moznosti. Ja som sa nikdy netajil napriklad tym, ze mojou preferenciou je AM DBS alebo V12 Vantage. Holt ale tam moje moznosti nesiahaju, tak sa musim spokojit "len" s BMW :-)

Takze moj nazor je (a viem ze sa nemylim :-D ) ze moja e38 prave tym ze je kratka a je v originale z fabriky v takej konfiguacii a nalozi akej je, je celkom rarita. Schvalne skus, kolko ich takychto najdes na predaj a za ake ceny ;-)

100RM
Autor témy

Re: [E38 740iA HighLine] 100RM`s - Under construction !

Nedeľa, 15. Decembra 2013, 01:29

A aby ste sa nenudili, tak som pridal malu anketku. Vyhradzujem si pravo nedrzat sa pri mojom rozhodnuti vasich preferencii :-D

Pežot

Re: [E38 740iA HighLine] 100RM`s - Under construction !

Nedeľa, 15. Decembra 2013, 01:38

100RM napísal:
A aby ste sa nenudili, tak som pridal malu anketku. Vyhradzujem si pravo nedrzat sa pri mojom rozhodnuti vasich preferencii :-D

Stejnak Ti to opicujem ked to streknes inac ako original ale vypijeme rovnako :lol:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných