... všetko o BMW ...
Dogg88 napísal:ked to beres takto "trhovo" tak absolutne nema zmysel ani cely "reborn" co na tom aute robi...ved to auto nema taku hodnotu kolko do toho nasype![]()
boze boze
Maco napísal:Si sa vyzuril a mozme porkacovat dalej
palzo napísal:
![]()
![]()
![]()
![]()
Dogg88 napísal:ked to beres takto "trhovo" tak absolutne nema zmysel ani cely "reborn" co na tom aute robi...ved to auto nema taku hodnotu kolko do toho nasype![]()
boze boze
starynovy napísal:ach jaj, vsetci zo sekcii F10 a nizsie, zavolajte kamosovi s feldou, dajte lano, a auta odtiahnite do srotu, do takych skurvenych kyblov sa neoplati ani tankovat.
Panak666 napísal:Ja som robil celolak - vrstvy mam 2x farba 3x transparent lak, original nemecka farba podla bmw cisel... Ziaden ral odtien soc.. Lak ma stal 1600€ a co ??
Stojim si za svojim, ak daco robim tak poriadne, ak to poriadne robit nechcem alebo na to nemam love tak to nerobim...
gomez89 napísal:
Ale sak furt sa musi najst nejaky expert, co jazdi na F a je paan teraz, ale zabuda chlapec, ze zivot mu to moze velmi rychlo vziat, hoci kedy, clovek nikdy nevie a potom co?
Tak potom ani Martinova 24-ka nema asi ziadnu hodnotu, kedze to je stary kybel, alebo niektore cukrikove 30-ky...
Ja si praveze myslim, ze az po tom celolaku to bude vyzerat brutalne a az vtedy bude mat svoju hodnotu, ktoru momentalne chlapec nevidi.
gomez89 napísal:
Ale sak furt sa musi najst nejaky expert, co jazdi na F a je paan teraz, ale zabuda chlapec, ze zivot mu to moze velmi rychlo vziat, hoci kedy, clovek nikdy nevie a potom co?
Tak potom ani Martinova 24-ka nema asi ziadnu hodnotu, kedze to je stary kybel, alebo niektore cukrikove 30-ky...
Ja si praveze myslim, ze az po tom celolaku to bude vyzerat brutalne a az vtedy bude mat svoju hodnotu, ktoru momentalne chlapec nevidi.
100RM napísal:No a este mi neda nereagovat na prispevok heroe k tomu iSu - v com konkretne je iSo vynimocnejsie auto jak "tuctova 740i dokonca bez L" ?
Nemyslim si ze zrovna moje auto je vynimocne (aj ked si stale myslim ze po e31 je to druhy najkrajsi "moderny" pocin od BMW), ale na iSu uz vynimocneho nevidim vobec nic (a tiez to neni ani L, tak nasrat) :-)
100RM napísal:A aby ste sa nenudili, tak som pridal malu anketku. Vyhradzujem si pravo nedrzat sa pri mojom rozhodnuti vasich preferencii