... všetko o BMW ...
littleB napísal:Ja sa ho musím zastať - radšej investovať do motoru/náprav a na auto hodiť plastidip, ako by mal mať tip-top lak a pod kapotou len zopár funkčných valcov.A ak nemá auto garážované, dávať si v dnešnej dobe celolak je úplne zbytočné - vždy sa nájde pár idiotov, ktorí pekné auto len tak z nudy obídu kľúčom... Netreba zabúdať ani na nešikovných susedov na úzkych parkovacích miestach v nákupných centrách.
heroe napísal:Jooooj zasa vsetci strasni chytraci ste tu....... Som zvedavy kolki z vas niekedy v zivote davali robit celolak, kvalitny celolak, absolutne nevidim ziadny dovod davat na auto ktore ma realnu trhovu hodnotu dokopy 4000 eur celolak za 2000 vam to uplne drbe? Videli ste vobec niekto niekedy kvlitne nastriekany ten plastidip? Ty kokos ze bmwckari srdcom aj dusou a rozum ste kde nechali? Nech ide radsej na dovolenku. Toto bola posledna kvapka vyhlasujem war pozerom bmwckarskym spatnym prdkom....... (NIE v tomto pribehu) Ze zasluzi si lakty kokos vacsiu chujovinu som jakziv nepocul a cim si to zasluzi asi tak??? Ved ani sam majitel nevie ci bude to auto za dva roky este jazdit.... Nikto z vas co sa tu obhajujete aki ste zaryti bmwckari. Vsetci okrem vomacka (vratane mna) jazdite na desat a viac rocnych kybloch ktore su ci sa vam to paci alebo nie pred nevyhnutnym koncom svojho zivota. Tak do nich nadrbte este 2000 za lak a jazdite na matadorkach.......
Sprav to nejakym dipom, len upozornujem ze plastidip jednoznacne nie je tym najlepsim na trhu. V tej sedej to bude popici. V neposlednej rade, co myslis ked postavis vedla seba dve sedmy jednu s lakom a jednu v dipe, ktoru budu ludia obzerat?
heroe napísal:...absolutne nevidim ziadny dovod davat na auto ktore ma realnu trhovu hodnotu dokopy 4000 eur celolak za 2000 vam to uplne drbe? ...
Maco napísal:Si sa vyzuril a mozme porkacovat dalej
palzo napísal:
![]()
![]()
![]()
![]()