... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
michaltt
Autor témy
Kraj: Košický

Re: Zmazana tema ohladne poplastuj.sk ?

Piatok, 25. Októbra 2013, 14:59

Myslim, ze uz sa zachadza totalne mimo temu. Trebalo by to locknut, alebo ak si velky Brano zela, tak rovno zmazat. Just moj nazor.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

BranoMW

Piatok, 25. Októbra 2013, 15:08

michaltt napísal:
Myslim, ze uz sa zachadza totalne mimo temu. Trebalo by to locknut, alebo ak si velky Brano zela, tak rovno zmazat. Just moj nazor.

:D :D :D

BMWslav
Auto: F22 M235i

Piatok, 25. Októbra 2013, 17:05

K teme hento som dal zmazat ja lebo sa mi zdalo ze tam bolo prilis vela haterskych prispevkov voci mne (wau pozuil som slovo "hater" 1st time in life :-p ) a 90% prispevkov bolo onicom.

Coskoru budu dalsie farby RACER DIPu potom uz ten srackovy PD (ako ho tiez niekto nazval) vyhodime z ponuky :)

Obrázok

7-10 rokov to ma zivotnost v beznych poveternostnych podmienkach, tj. ked s tym natres plot a nechas tak.. Auto sa hybe, chodi na kefy Vapku atd. Samozrejme s vacsujucou sa plochou je vacsia pravdepodobnost ze sa niekde poskodi. Kazdopadne Ako Plasti Dip tak aj RACER DIP sa da opravit za 3-5 Eur??? Staci deci farby a pol deci riedidla.

Coskoro bude relacia o RACER DIPe na TVREGION (da sa chytit na vychode alebo na Magio) a tam si ukazeme ako sa uplne jednoducho da opravovat pri roznych typoch poskodenia.

A pre exotov: RD je docany ochranny nater, tj. ma v prvom rade chranit povodny lak. Mne na aute vydrzal dost vela a to nesetrim auto - vapky, kefy atd.

Blizi sa zima zaciatkom Decembra budeme mat v ponuke priesvitny leskly RACER DIP. Staci jeden sprej ktorym si clovek nasprejuje naraznik a dalsi sprej na kapotu, a tym padom je celu zimu chraneny lak neviditelnou vrstvou pred kamienkami a solou. Po zime si to mozete stiahnut alebo nechat na dalsiu zimu :D

Neviem ale niekto nedavno pisal ze RD je zahusteny PD? Preneho special video od nasich ceskych bratov:

BTW obchodnu sekciu dnes vyplatim len sa musim este dohodnut s TITANOM (niekto pisal ze preco nemame obchodnu sekciu - salam parky objednana..)
Naposledy upravil/-a BMWslav v Piatok, 25. Októbra 2013, 18:12, upravené celkom 2 krát.
Aktual: F22 235i

Ex E92 335xi
Ex E46 330i
Ex E46 316Ti
Ex E36 316i

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Piatok, 25. Októbra 2013, 17:10

Ale ale tak ked ta tu ociernuju vyhrazate sa sudom ale reklama na fore bez poplatku za inzerciu to uz moze byt :thumbup:
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

BMWslav

Piatok, 25. Októbra 2013, 17:14

Avenger napísal:
Ale ale tak ked ta tu ociernuju vyhrazate sa sudom ale reklama na fore bez poplatku za inzerciu to uz moze byt :thumbup:

ja som si komplet precital nikto sa nevyhrazal. Ide o to ze ak niekto sipni dobre meno firmy na zaklade nicoho ako to bolo v pripade istej slapky tak sa to bude riesit sudne. Tak isto nie je celkom korektne ak to robi niekto dalsi. Proste sa to nerobi. To je to iste ako by som si ja zistil tvoje meno a teraz o tebe pisal akekolvek hovadiny na zaklade dojmov. Kludne by si ma mohol dat na sud a este by si aj nieco slusne vysudil.

BTW vyhrazka vyzera asi takto: " Kurva dam ta na sud ak to nezmazes!"

Ex E92 335xi
Ex E46 330i
Ex E46 316Ti
Ex E36 316i

michaltt
Autor témy

Piatok, 25. Októbra 2013, 17:26

Ociernovanie je vecou rozsiahlej diskusie pretoze je tazke exaktne urcit, co je a co nieje ociernovanie. Pridat sem foto nekvalitnej prace s popisom na fotkach nieje ociernovanie ale staznost.
Skor mam pocit ze pozerate vela americkych filmov. Treba sa vratit nohami na zem pani. Ociernovanie vyzera uplne inak. Treba rozlisovat staznost/nespokojnost a patricny akt nespokojnosti/staznosti aj spolu s fotodokumentaciou a ohovaranim/ociernovanim.

Nenarazam teraz na konkretnu situaciu. Nehovoriac o tom, ze ak sa chcete sudit v ramci ociernovania, potrebujete preukazat usly zisk/ujmu. Mne osobne by bolo trapne sudit nejaku nespokojnu zakaznicku. Radsej by som sa s nou dohodol na oprave alebo inak, aby bola spokojna, svoj nazor prehodnotila a namiesto ociernovania by ma odporucila dalej. Vsetko je to o pristupe. Predpokladam, ze ani Vy ste k nej neboli zhovievai, pretoze na to, aby clovek dosiel do takeho stadia potrebuju urcity podnet a davku hnevu. Ale to uz nieje moja vec - vy najlepsie viete ako to bolo.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

BMWslav

Piatok, 25. Októbra 2013, 17:29

Vyjadrenie k zivotnosti Plasti Dipu

aby som to upresnil je to 7-10r odolnost voci poveternostnym podmienkam. Do RACER DIPu predavame jednu specialnu a kurva drahu zlozku ktora zvysuje este UV odolnost. No odolnost voci poveternostnym podmienkam neznamena ze to na aute vydrzi 7-10 rokov. Lebo ako som uz pisal auto chodi na kefy, na vapku, je zasnezene, ma na sebe v zime bezne aj lad, sucha sa kefuje sa chyta sa atd. Na zaklade mojich pozorovani vzhladom na opotrebovanie dipu mozem konstatovat ze pri beznom pouzivani sa male chybycky vytvoria cca po 6-8 mesiacoch po aplikacii (kvalitnej aplikacii nie len ogrcat dipom). tieto chybicky su lahko opravitelne s nakladom mozno 5Eur na opravu. A celkovo ked tak pozeram ako sa to opotrebuva tak mozem povedat ze z hladiska praxe to pri eznom pouzivani na aute vydrzi 2-3 roky. Pisem to na zaklade skusenosti z mojho auta, kde ako viete mam riadny kolotoc a su tam hrany pasov ktore su viac nachylne ako ked je nastriekana cela plocha.

RACER DIP vyzera o dost odolnejsie, svedcia o tom aj pozitivne referencie aj z TOP servisov kde s tym robia profesionaly. Predpoklad je ze to bude mat zivotnost o 1-2 roky vacsiu. No uvidime, coskoro hodim E46tku do strieborneho RACER DIPu a budem to sledovat.

RACER DIP® (chemikom to mozno nieco povie)
Odolnosť voči poveternostným vplyvom (norma ASTM G – 53): 4-5 stupeň

Dalej uz budem pisat iba v nasej obchodnej sekcii :thumbup:
Naposledy upravil/-a BMWslav v Piatok, 25. Októbra 2013, 18:08, upravené celkom 1 krát.

Ex E92 335xi
Ex E46 330i
Ex E46 316Ti
Ex E36 316i

BMWslav

Piatok, 25. Októbra 2013, 17:39

EDIT: mas v pm
Naposledy upravil/-a BMWslav v Piatok, 25. Októbra 2013, 18:10, upravené celkom 1 krát.

Ex E92 335xi
Ex E46 330i
Ex E46 316Ti
Ex E36 316i

zollo
Auto: E60 535d
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 25. Októbra 2013, 17:43

BMWslav napísal:
BTW obchodnu sekciu dnes vyplatim len sa musim este dohodnut s TITANOM (niekto pisal ze preco nemame obchodnu sekciu - salam parky objednana..)

ach jaj chlapce #-o , uz par dni tu tvoj tatko hasí ten flame ako poplastuj co sa tu upiekol a myslim, ze mu to islo vcelku slusne (videl som svetlo na konci tunela= brano MW a michaltt spolocne zapijaju rum pivom s povzdychom "ach tie nase deti") a potom prides k stolu ty, a zacnes michalatt presviedčať , ze racerdip nieje iba zahusteny plastdip [-o< ... cele zle kamarat ](*,)

BranoMW

Piatok, 25. Októbra 2013, 17:53

zollo napísal:
"ach tie nase deti")

s tymto plne suhlasim :D

zollo napísal:
...a potom a zacnes michalatt presviedčať , ze racerdip nieje iba zahusteny plastdip

Tak s tymto vobec nesuhlasim, RD nema nic spolocne s PD, sorry. Je to uplne ina receptura (kto neveri nech si urobi chemicky rozbor (alebo nel len pozrie do MSDS).

Inac Brano by nedaval ochrannu znamku na napanclovany PD... to by bolo velmi kratkozrake... a vyhodene peniaze.

No a ja by som sa nikdy nenamocil do takej lacnej hry.
Naposledy upravil/-a BranoMW v Piatok, 25. Októbra 2013, 18:38, upravené celkom 1 krát.

BMWslav

Piatok, 25. Októbra 2013, 18:06

zollo napísal:
ach jaj chlapce #-o , uz par dni tu tvoj tatko hasí ten flame ako poplastuj co sa tu upiekol a myslim, ze mu to islo vcelku slusne (videl som svetlo na konci tunela= brano MW a michaltt spolocne zapijaju rum pivom s povzdychom "ach tie nase deti") a potom prides k stolu ty, a zacnes michalatt presviedčať , ze racerdip nieje iba zahusteny plastdip [-o< ... cele zle kamarat ](*,)

Chlapce, tema je rozsiahlejsia, nie Michal ale tusim Banned to pisal v tej nezmazanej teme ze RACER DIP je zahusteny Plasti Dip a ze je to sracka...to som si len teraz spomenul tak som mu sem supol video. (som sice este vo firme a robim s farbou takze je tu riedidla vo vzduchu dost ale taky sfetovany este niesom..)

okej okej ani sem nemusim chodit potom, ked kazdy tu moze pisat nezmysli a ked ja nieco napisem hned sa kazdy obuva a zas mi "vklada do huby" slova co som nenapisal..

Ex E92 335xi
Ex E46 330i
Ex E46 316Ti
Ex E36 316i

skoki
Auto: BMW e46 328i touring
Kraj: Bratislavský

Piatok, 25. Októbra 2013, 18:40

ja sa vratim na začiatok témy. Z poplastuj.sk som si objednaval spreje a všetko prebehlo maximálne ustretovo. Ale tiež sa mi absolútne nepáči prečo sa mažú témy. Pokial v nej bolo veľa príspevkov od veci mala sa cez adminov tema premazať ale určite zostať. Pokial s tým spoločnosť nemala nič spoločné mali sa korektne vyjadriť, napísať kde bol problém a pokiaľ nebol problém s výrobkom ale s aplikáciou tak napísať, kde to bolo striekané. Pamätám si tému, kde bola biela e61 ktorá bola totálne doničená nejakým amatérom. Tiež tam mal byť príspevok ktorá spol. to striekala aby sa ostatní danej spoločnosti vyhli. O tom podla mna je fórum aby sme si "pomáhali" a nie mazali témy, ktoré môžu byť užitočné aby neboli poškodení ďalší členovia. A na mieste spol. poplastuj by som si dával pozor s kým budem spolupracovať a odporúčať na striekanie aut ich produktami, lebo to je dôvod zhoršovania mena a nie téma, ktorá len poukazuje na skutočnosť, ktorá sa stala.

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Sobota, 26. Októbra 2013, 22:21

Brano kedy realne vidíš, že budu ten PD racer k predaju, rad by som si niečo nastriekal,tak či mam čakat na PD alebo na jeho lepšiu verziu a primer. Daj mi realnejšie terminy kedy bude ten PD racer a primer v spreji?

Dík....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 256 neregistrovaných