... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

stevo699 napísal:Slecne sa ma opytala ake mam auto povedal som e46 330d, opytala sa ma ci s turbom povedal som ano.
Ok neriesim, je to jedno hlavne ze som si dobre zajazdil
Akurat ma sklamala ucast len 28 aut na slalome.

Svoje miesto tam mali aj kolotočáris, tuzingoš a iné vychytávky, kde som troška vrtel hlavou a usmev mi trhal kútiky...
  Svoje miesto tam mali aj kolotočáris, tuzingoš a iné vychytávky, kde som troška vrtel hlavou a usmev mi trhal kútiky...  
  ) a odporúčanie pre predajcov tu z fóra, že je to podľa mňa skvelá príležitosť na prezentáciu...
 ) a odporúčanie pre predajcov tu z fóra, že je to podľa mňa skvelá príležitosť na prezentáciu...  

foxik666 napísal:Myslim si ze to hlasovanie o najkrajsie auto bola skor sranda... Kaslat na pohar .. Ale nehovorte mi ze mala vyhrat uplne obycajna e34 .. Myslim si ze to sa s m5 vobec neda porovnat a aj keby sme hlasy nenahanali a vobec by tam m5 nebola tak tam bolo viac aut ovela krajsich ako ta 34 ... Napr modra e46 .. Takze ..
 ) a vela vela dalsich, E46 biela kabrio, ta E30 ceska to bolo neskutocne, ako keby vcera vyrobena. Proste netreba si mysliet, ze Mko robi auto krajsim. Ale kazdemu sa paci nieco ine.
 ) a vela vela dalsich, E46 biela kabrio, ta E30 ceska to bolo neskutocne, ako keby vcera vyrobena. Proste netreba si mysliet, ze Mko robi auto krajsim. Ale kazdemu sa paci nieco ine.  
4dams napísal:Prihlásil som sa, iba pre to lebo som sa nechal prehovoriť, podľa mňa sa na niektoré autá - desiatky áut čo tam boli ani nechytám. Ani jednému z tých čo vyhrali som hlas nedal, pre mňa neboli zaujímavé. Ja som dostal férovo tuším dva hlasy. Ale ak si myslíš, že som ti zobral dva hlasy, nabudúce sa neprihlásim do tejto disciplíny a prenechám ju len pre M-ká a BMW 300+ koní.

Velke + davam za moznost volnej organizacie trate pre nasu mensinu drifterov. To ze bola daleko od ludi treba vycitat nam - nebola to planovana disciplina proste sme dosli, rozlozili kuzelky a jazdili.
  Velke + davam za moznost volnej organizacie trate pre nasu mensinu drifterov. To ze bola daleko od ludi treba vycitat nam - nebola to planovana disciplina proste sme dosli, rozlozili kuzelky a jazdili.  Co by som vsak upravil bolo to ozvucenie. Pripadne to premiestnit na centrum diania a komentovat jazdy. Jazdcov nejako vela nebolo tak pripadne ich vzdy predstavit, take a take auto, nejaku srandu jak byvali prve drifty na babe na styl "teraz ide tento, jeho auto preslo dietou, odobral 150 kil, pridal 4 valce a 100 koni.."
  Co by som vsak upravil bolo to ozvucenie. Pripadne to premiestnit na centrum diania a komentovat jazdy. Jazdcov nejako vela nebolo tak pripadne ich vzdy predstavit, take a take auto, nejaku srandu jak byvali prve drifty na babe na styl "teraz ide tento, jeho auto preslo dietou, odobral 150 kil, pridal 4 valce a 100 koni.."  

sorry ak som nieco prehliadol...
 sorry ak som nieco prehliadol...  alebo aj Daytona Violet E36 by si zasluzila ocenenie...nechapem ako moze ale dostat ocenenie eventuálne nový ročník auta, ktoré prišlo z pásu absolútne nezmenené...
 alebo aj Daytona Violet E36 by si zasluzila ocenenie...nechapem ako moze ale dostat ocenenie eventuálne nový ročník auta, ktoré prišlo z pásu absolútne nezmenené...